Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-09

Πρωταθλητής Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, ο Απόλλωνας!


Άνοδος μέσω τάι μπρέικ για τον Απόλλωνα στα πλέι οφ της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ
Η Ένωση Βύρωνα και ο Απόλλωνας ήταν οι δύο ομάδες που διεκδίκησαν την άνοδο στη Β’ Εθνική Γυναικών μέσω των πλέι οφ. Το πλεονέκτημα έδρας της Ένωσης Βύρωνα, όμως, δεν αποδείχθηκε καθοριστικό και η ομάδα του Απόλλωνα κατέκτησε την άνοδο.
Μπορεί η δεύτερη θέση στη βαθμολογία να έδινε το πλεονέκτημα έδρας στην Ένωση Βύρωνα αλλά οι δύο νίκες που είχε πετύχει ο Απόλλωνας στη regular season απέναντι στην ομάδα από το Βύρωνα του έδιναν ένα πολύτιμο προβάδισμα. Ο πρώτος μεταξύ τους τελικός αποδείχθηκε και μοναδικός και καθοριστικός αφού μετά από ένα παιχνίδι με ανατροπές ο Απόλλωνας έφτασε στο 2-3 και πήρε αυτό που ήθελε.
Η Ένωση Βύρωνα ξεκίνησε πολύ θετικά αφού με 26-24 και 25-22 πήρε τα δύο πρώτα σετ και μαζί ένα σημαντικό προβάδισμα νίκης. Αυτό δεν ήταν αρκετό, όμως, καθώς ο Απόλλωνας ανέκαμψε. Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν άμεσα και έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στα επόμενα σετ. Αρχικά μείωσαν μετά το 17-25 και εν συνεχεία ισοφάρισαν τα σετ με το 20-25. Το πέμπτο και καθοριστικό σετ έφερε τον Απόλλωνα σε θέση οδηγού χάρη στην αυτοπεποίθηση που κέρδισαν οι αθλήτριές του μετά το 2-2. Με υπομονή και σωστές επιλογές στην επίθεση ο Απόλλωνας έφτασε στο 10-15 και μαζί στην ανατροπή με 2-3.
Η ομάδα της Βάσως Νικούλη δε χρειάστηκε περισσότερα από ένα παιχνίδια ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν. Έτσι, ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που θα συνοδεύσει τον Πανελλήνιο από την Τοπική Κατηγορία στη Β’ Εθνικής της ΕΣΠΑΑΑ.


Play Off - Τελικοί
Ένωση Βύρωνα - ΓΣ Απόλλων    2-3
(26-24,25-22,17-25,20-25,10-15)
Μεταφορά Αποτελεσμάτων A' Φάσης (0-2): Ένωση Βύρωνα - ΓΣ Απόλλων 2-3, 1-3.




1 σχόλιο:

  1. Καλό θα είναι να αλλάξει ο τίτλος του άρθρου, διότι πρωταθλήτρια ομάδα της Τοπικής ΕΣΠΑΑ με απευθείας άνοδο στην Β Εθνική, είναι η ομάδα του Πανελληνίου,το οποίο γνωρίζετε.
    Απλά για το τυπικό και για την αναγνώριση της πρωταθλήτριας ομάδας.
    Μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads