Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-03-25

"Ηθικά πρωταθλητής" ή "πρόβατο επί σφαγή";


Επειδή πολύ λίγοι, (που δημιουργούν όμως εντυπώσεις) με κατηγόρησαν ότι μεροληπτώ υπέρ του Ιωνικού Διαβατών, βγάζοντας τα απωθημένα τους, ακόμη μάλιστα και απειλώντας με και αφού τους άφησα ελεύθερα να καταθέσουν (τις απόψεις τους), όπως υποσχέθηκα χθες, τους απαντώ:

Την παροιμία "όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται" την γνωρίζετε;

Από το δημοσίευμα  που ανέβασα, από που καταλάβατε ότι τα έχω με την ομάδα σας;

Το κείμενο δεν ήταν για σας, αλλά για τις αποφάσεις της ΕΠΕΣΘ, που αφορούσαν τον τρόπο ορισμού διεξαγωγής του αγώνα!

Όταν έγραψα ότι ηθικά πρωταθλητής ήταν ο Ιωνικός, το εννοούσα, γιατί κατέβηκε στον αγώνα  ως  "πρόβατο επί σφαγή", διότι:  

Πρώτον  ο Ιωνικός έλαβε τον ορισμό του  αγώνα για τις συναντήσεις του με τον ΑΟ Πολύγυρου που περιελάμβανε  την σειρά και των τριών αγώνων  16, 20 & 23/3. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου οι δυο αγώνες ήταν δεδομένο ότι θα διεξαχθούν,  ενώ ο τρίτος θα εξαρτώταν από τα αποτέλεσμα των δυο πρώτων. Ο Ιωνικός αργά το βράδυ της Δευτέρας 20/3  με τη νίκη του επί του Πολύγυρου, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης. Την επόμενη ήμερα Τρίτη 21/3 χωρίς καμία ενημέρωση από τις προηγούμενες ημέρες και ενώ η ομάδα σας την ίδια ημέρα είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων σας στον τελικό του κυπελλου, τι άλλαξε και εσπευσμένα η ΕΠΕΣΘ όρισε τον τελικό για την Πέμπτη 23/3;

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα   να βρει την ομάδα του Ιωνικού ανενημέρωτη και να υποχρεωθεί να κατέβει ελλιπής και απροετοίμαστη. Το έγγραφο για τον ορισμό  του τελικού το έλαβε στις 14.59 μ.μ. της 21/3  παρά το γεγονός, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος,  θα έπρεπε να ειδοποιηθεί επίσημα τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες !

 


Δεύτερον η απόφαση της δικαστικής επιτροπής ( ποιος είδε την απόφαση;) της ΕΠΕΣΘ, σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης του τελικού του κυπέλλου, (καπνογόνο, βωμολοχίες, πέσιμο στον διαιτητή) ήταν ανώδυνη, (γιατί άραγε;) σε σχέση με τις προηγούμενες υποθέσεις (Ηρακλή, Αίαντα Ευόσμου) που ήταν και ήσσονος σημασίας! Και σε αυτή την περίπτωση της εκδίκασης της υπόθεσης σας, αν εφαρμοζόταν το πειθαρχικό θα έπρεπε ο σύλλογος σας να τιμωρηθεί τουλάχιστον με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών! Οπότε χωρίς φιλάθλους θα άλλαζαν τα δεδομένα!

Τρίτον η ομάδα του  Ιωνικού  είναι ηθικά πρωταθλητής, διότι θα μπορούσε, στον αγώνα του κυπέλλου, μετά τα ανάματα των  πυρσών και την αποπνικτική ατμόσφαιρα, αλλά και την περιορισμένη ορατότητα,  να προφασισθούν αναπνευστικά προβλήματα και να ζητήσει  την διακοπή του  ο αγώνα! Γιατί άραγε οι διαιτητές δεν διέκοψαν τον αγώνα;

Όσον άφορά το μπουκάλι στον αγώνα της 23/3, στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής αναφέρει ότι πετάχτηκε από τη μεριά των οπαδών σας! 


 

Για όσους έπαθαν αμνησία και δεν με θυμούνται, η δεν με γνωρίζουν, είμαι αυτός που στήνονταν οι αθλητές σας να τους βγάλω φωτογραφία για να προβληθούν στο "επαίσχυντο μπλογκ"! 

Και επειδή όλοι θέλουν να τους γράφουν μόνο ωραία πράγματα και να αποσιωπούν  ότι δεν τους συμφέρει, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ποτέ ξανά μαζί σας! Εξ άλλου θα κάνετε δικό σας τώρα και δεν θα έχετε ανάγκη κανέναν!


Αν ορισμένοι θέλουν περισσότερες επεξηγήσεις, διότι δεν τα ανέφερα  και...... όλα,  πάρτε με τηλέφωνο!

ΜΠΑμπης ΚΑΡασαρλίδης.

Υ.Γ. Αντιδρώντας στα γραφόμενα μου ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, μου ζήτησε να καταθέσω την παραίτηση μου από υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΠΕΣΘ,  την οποία και έθεσα χθες στη διάθεση της ολομέλειας του Δ.Σ.!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads