Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-03-25

Ο… “μυστήριος” σε ρόλο Πυθίας!


Ο… “μυστήριος”  γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

Συνέχεια στην σειρά των ημιτελικών της Β’ εθνικής γυναικών, όπου ακριβώς όπως περιμέναμε έχουμε ωραία ματς με σασπένς και ένταση! Θα τολμήσω να πω ότι έπεσα εν μέρη μέσα και στις 2 προβλέψεις μου γιατί στο ένα ματς πήγε όντως 3-1 για το Πειραματικό αλλά στο άλλο όπως είχα γράψει “Θα ήθελα να πάω με τον φιλοξενούμενο για το σασπένς και την έκπληξη” και κόντρα στην λογική που έλεγαν όλοι για νίκη του Μυγδονιακού αλλά πήγα με την λογική και όχι με το συναίσθημα και “Αυτή την φορά και έξω να πέσω, θα σημαίνει ότι θα πάμε με περισσότερο ενδιαφέρον σε επόμενο παιχνίδι οπότε….. μακάρι να βγω λάθος!” όπως περίμενα και είχα γράψει. Μετά Χριστόν προφήτες δεν θα γίνουμε βέβαια που έγραψα για νίκη του Μυγδονιακού αλλά θα πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της ΑΕΝ για το 2-3 και το πρώτο ΜΠΑΜ!


2ος ημιτελικός: Κυριακή 26/3/23 στις 20:00 στο κλειστό του Αγ. Θεράποντα.

2ο ματς λοιπόν και αρχίζουν και σοβαρεύουν πολύ τα πράγματα. Στο “κλουβί” του Αγ Θεράποντα, η ΑΕΝ υποδέχεται τον Μυγδονιακό με στόχο την υπέρβαση και την ισοφάριση της σειράς ώστε να κυνηγήσει το θαύμα στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι (αν χρειαστεί) με φόντο την πρόκριση στο τελικό. Πολύ δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι όπου πλέον όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Όλοι λένε για νίκη της ΑΕΝ (και πολύ λογικό) κάτι που βάση λογικής θα έλεγα και εγώ, μιας και παίζει με ανεβασμένη ψυχολογία και στην έδρα της! Ένα ματς που μπορεί να πάει στα 3 σετ ανάλογα την ημέρα της κάθε ομάδας και του…σερβίς αλλά και στα 5 σετ όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι. Θα ρισκάρω λοιπόν και πάλι και θα πάω κόντρα στην λογική και θα πω 1-3 για τον Μυγδονιακό για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση που εξαρχής έχει θέσει, πριν αρχίσει να σφίγγει η θηλιά κι άλλο. Θα γράψω όμως πάλι το ίδιο για να μην με “μαλώσουν” αυτή την φορά οι φίλοι της ΑΕΝ. “Αυτή την φορά και έξω να πέσω, θα σημαίνει ότι θα πάμε με περισσότερο ενδιαφέρον σε επόμενο παιχνίδι οπότε….. μακάρι να βγω λάθος!” Δύσκολο και ιδιαίτερο ματς λοιπόν με ένταση και πάθος!

2ος ημιτελικός: Δευτέρα 27/3/23 στις 21:00 στο 11ο Δημ. Σχολείο Ευόσμου.

Δευτέρα στις 9μμ (όχι 9:30 όπως αρχικά είχε οριστεί) το 2ο ραντεβού του Πειραματικού με την ομάδα της ΔΕΚΑ και θεωρητικά με φαβορί σε σχέση με το άλλο ζευγάρι. Δύο καλές και δεμένες ομάδες που μας παρουσίασαν ωραίο θέαμα με εντυπωσιακές φάσεις, κάτι το οποίο περιμένουμε να δούμε και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Το Πειραματικό μπήκε μουδιασμένο στο πρώτο ματς αλλά μετά με καλό βόλευ και πάθος πήρε το παιχνίδι με 3-1. Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και στον δεύτερο ημιτελικό. Νίκη με 3-0 ή 3-1 του Πειραματικού και συνέχεια στους μεγάλους στόχους και των δύο ομάδων. Του Πειραματικού στον τελικό των γυναικών και της ΔΕΚΑ στο final four των κορασίδων (όπου είναι και το μεγάλο φαβορί και ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας).

Καλή επιτυχία και στις 4 ομάδες με γεμάτα γήπεδα, ωραίο θέαμα και χωρίς ευτράπελα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads