Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-10-07

Η ΕΤ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΤΗΝ ΧΑΝΘ 3-1

Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, οι ομάδες ανδρών της Ένωσης Τούμπας και της ΧΑΝΘ, που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, έδωσαν, το βράδυ της Τετάρτης φιλικό αγώνα στο κλειστό της οδού Κανάρη, που έληξε εσπευσμένα με νίκη της Ε.Τ. με 3-1.
Οι δύο κόουτς, κκ Σταματίου και Σδραυκάκης συνέθεσαν στο μείζον κλειδί της ανανέωσης και του νέου αίματος το ρόστερ των ομάδων, επί του οποίου στηρίζουν τις ελπίδες τους για την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα.
Ο κος Σδραυκάκης πιο τολμηρά, κατεβάζει, ουσιαστικά την εφηβική του ομάδα με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Εφηβικό. Οι παλαιότεροι Χρυσάφης, Ευγενίδης, Αντύπας, Φωτιάδης με την εμπειρία τους θα αποτελέσουν στηρίγματα γι' αυτή την νεανική ομάδα.
Από πλευράς Ε.Τ. ο κος Σταματίου ανανέωσε την ομάδα του επιμένοντας στην εμπειρία (Γκούγκουρας, Μπανιώτης, Γκιούγκης κα, ενώ βασίζεται και στους παλαιότερους (Καλιανίδης, Μουράτης, Μωρές κα) με τους οποίους κέρδισε  τους τίτλους της ΕΠΕΣΘ. Ωστόσο, όταν λέει ότι " έχει μείνει ακόμα ένας μήνας, διάστημα αρκετά καλό ώστε να προετοιμάσουμε τους παίκτες, να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και να δείξουν μια καλή εικόνα στην Α2" έχει ρεαλιστική άποψη των συνθηκών που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads