Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

O Ηρακλής Κηφισιάς κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά του Φιλαθλητικού Πρέβεζας!


Στη φιλόξενη και πολύ όμορφη πόλη της Πρέβεζας, ολοκληρώθηκε το τουρνουά που διοργάνωσε το διήμερο 27 και 28/08 η τοπική ομάδα με τη συμμετοχή και των Νέα Γενεά, Καλαμάτα και Ηρακλή Κηφισιάς.

Το Σάββατο 28/08 το βράδυ διεξήχθησαν οι τελικοί της διοργάνωσης με την ομάδα της Πρέβεζας να επιβάλλεται στο μικρό τελικό της αντίστοιχης της Καλαμάτας με 3-0 και αμέσως μετά την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς να νικά αυτήν της Νέας Γενεάς, επίσης με 3-0 και να κατακτά την πρώτη θέση στο τουρνουά. Υπενθυμίζεται ότι στον δραματικό ημιτελικό της προηγούμενης ημέρας, ο Ηρακλής είχε αποκλείσει τη γηπεδούχο Πρέβεζα με 3-2 παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ (και 23-21 στο τρίτο) από τις μαχητικές γηπεδούχες.

Παρά τις απουσίες από κάποια προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε, η ομάδα του Κώστα Ταμπουρατζή στη συγκεκριμένη διοργάνωση έδειξε χαρακτήρα, όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο έβγαλε πάθος, ενέργεια και αγωνιστικό εγωισμό και με τη φόρα που είχε από το περυσινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (που το κατέκτησε αήττητος) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο αγωνιστικό διήμερο «δηλώνοντας» ότι και στην Pre League φιλοδοξεί να είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

Ο «σκηνοθέτης» της επιτυχίας, Κώστας Ταμπουρατζής, αφού ευχαρίστησε την Πρέβεζα για την άριστη φιλοξενία και την όμορφη διοργάνωση, αναφέρθηκε στους βραχυπρόθεσμους στόχους της ομάδας αυτή την περίοδο που δεν είναι άλλοι από την σταθεροποίηση βημάτων προόδου τόσο στην ατομική απόδοση των κοριτσιών όσο και στην συνολική απόδοση της ομάδας.

Σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο τουρνουά η ομάδα της Κηφισιάς το αντιμετώπισε σαν ένα τεστ φυσικών ικανοτήτων και κατάστασης στο οποίο ανταπεξήλθε με επιτυχία, άντεξε στην πίεση πέντε δυνατών σετ σε δύο ημέρες και, μάλιστα, σε κάθε σετ παρουσιαζόταν και καλύτερη. Αυτό ήταν και το σημαντικότερο, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης να έρχεται απλά να επιβραβεύσει την προσπάθεια των κοριτσιών.

Η αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε στην Αθήνα για τη συνέχιση της προετοιμασίας της και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια, έχοντας σαν πρώτη έγνοια την επιστροφή των τραυματιών και η ένταξή τους στην ομάδα, γεγονός που θα δυναμώσει την ομάδα και θα την κάνει ανθεκτικότερη για  τη συνέχεια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου