Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Τουρνουά Γυναικών Βορειοανατολικού Αιγαίου "ΤΑΣΟΣ ΠΟΔΙΑΣ"


 Ένα ακόμα τουρνουά, μια ακόμα συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα, όχι μόνο δικά μας, αλλά κυρίως του δικού μας, ξεχωριστού και αγαπημένου, Τάσου Ποδιά, με τον Ερμη Παμφιλων και με τον Πολυκρατη Σάμου, είναι στα σκαριά! Και επιτρέψτε μας να λέμε αγαπημένα, γιατί, πώς να το κάνουμε, οι σχέσεις χτίζονται, ομορφαίνουν και γιγαντώνονται μέσα από διαδρομές αυθεντικής παρουσίας, ειλικρίνειας, αγάπης, ευγενούς άμιλλας και ουσιαστικής και αδιάλειπτης παρουσίας!
Πιστοί λοιπόν στο ραντεβού μας διοργανώνουμε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών Βορειοανατολικού  Αιγαίου, “Τάσος Ποδιάς”, αφού το όνομά του και το πάθος του για το βόλεϊ ζουν μέσα μας και μας εμπνέουν να συνεχίζουμε μπροστά, προσκαλώντας τις αγαπημένες του ομάδες, τους αγαπημένους μας συνοδοιπόρους και φίλους, για μια συνάντηση χαράς και αθλητικών συγκινήσεων!
Ο δικός μας Τασος δεν ήταν απλά ένας πρόεδρος. Ήταν ο πατέρας, ο φίλος, ο άνθρωπος που αγαπούσε το βόλεϊ με όλη του την καρδιά. Ήταν αυτός που ένωνε τις ομαδες, που δημιουργούσε δεσμούς φιλίας που ξεπερνούσαν τα όρια του γηπέδου.
Ήταν αυτός που μας έμαθε να κάνουμε το βόλεϊ, μια οικογένεια!
Σας προσκαλούμε λοιπόν, όλες και όλους, για να  χειροκροτήσετε κάθε σέρβις, κάθε μπλοκ, κάθε επίθεση που θα είναι αφιερωμένα στη μνήμη του! Κάθε δικό μας χαμόγελο, κάθε ζεστή αγκαλιά και κάθε χειροκρότημα θα είναι ένα ταπεινό, αλλά μέσα από την καρδιά μας ευχαριστώ, για όλα όσα μας έμαθε με τη στάση ζωής του!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αγάπη και τη στήριξη! Ας κάνουμε αυτό το καθιερωμένο πια τουρνουά, τη δική μας γιορτή για τη ζωή, για το βόλεϊ, για τον άνθρωπο που ζει στις καρδιές μας!
Αγαπημενοι μας φίλοι, Ερμη Παμφιλων και Πολυκράτη Σάμου, σας αναμένουμε με πολλή χαρά!!!
Με το καλό να ανταμώσουμε!!!
Dimitris Nikolaidis
Η εκτίμηση, η προσμονή και η χαρά μας είναι μεγάλη . Ανυπομονούμε να ανταμώσουμε με το καλό για να τιμήσουμε για ακόμα μια φορά τον άνθρωπο που τόσο πολύ εκτιμούσαμε και αγαπούσαμε εν ζωή και θα θυμόμαστε για πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου