Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Παραλήρημα Καραμπέτσου! Μισθοφόροι οι συνεργάτες του Τάσου Πασπάλα! (όλη η συνέντευξη)


Αυτές τις ανήθικες κατηγορίες  που έλεγε στα σωματεία κατ ιδίαν τόσο καιρό για να αποσπάσει την ψήφο τους,  τα επανέλαβε και δημόσια στην εκπομπή του Ραδιοφωνικού σταθμού 102 FM ΕΡΤ Μακεδονίας  στον Θόδωρο Χατζηπαντελή!

Ξεκίνησε πάλι για "ζέσταμα" με τα γνωστά για τις  Εθνικές ομάδες, είπε  ότι πιστεύει στην ισότητα του ανδρικού και του γυναικείου βόλεϊ, ενώ στη συνέχεια σε ένα ξέσπασμα είπε για το χρέος,   (στο 9΄.45΄΄) ότι αν είχε τα 2.600.000 ευρώ θα έπαιρνε 1.300.000 προπονητικά σετ που θα έδινε στα σωματεία. (Επειδή όμως δεν τα έχει, γιαυτό μαζεύει πίσω τις στολές μετά από κάθε διεθνή διοργάνωση από τις  αθλήτριες και τους αθλητές)!
Φυσικά τα μπέρδεψε πάλι στην προσπάθεια του να κάνει διαίρεση και πολλαπλασιασμό, γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει έχει ένα θέμα με τους αριθμούς.
Εκεί που τα μπέρδεψε τελείως και έχει πλάκα   ήταν για τις  ιμιτασιόν MIKASA! (10.30'')
Στην αρχή είπε επειδή ήταν αναγνωρισμένος  δικηγόρος, μετά αθλητής ( σε ποιο άθλημα;) και ότι σαν Καραμπέτσος ήταν από τους κορυφαίους διαιτητές στον κόσμο και ήταν στο προμόσιον εταιριών, θα μπορούσε αν είχε τα  2.600.000 ευρώ να έπαιρνε για τα σωματεία  260.000 μπάλες "μούφα MIKASA"!!
Μέχρι και ο Θόδωρος Χατζηπαντελής έμεινε έκπληκτος! (11.20'')
Ενώ στη συνέχεια έκανε μαθήματα οικονομίας, αναλύοντας για το πως αν κάνεις μεγάλη παραγγελία θα έχεις μικρότερο κόστος!!!!! (12.10'')
Στο  (12.28'') παραδέχτηκε ότι ήταν στο προμόσιον εταιριών όσο ήταν διαιτητής (αλήθεια ήταν ηθικό;)
Στο (13.30 ξέφυγε)!
Αν είναι να διοικήσεις ένα μεγάλο οργανισμό όπως η ΕΟΠΕ πρέπει να είσαι εισοδηματίας (Λιόλιος) , συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), αφήνοντας στο τέλος υπονοούμενο ότι ο Τάσος Πασπάλας δεν μπορεί να διεκδικεί για να γίνει πρόεδρος και  να μην έχει εισόδημα!!!
Εκεί όμως που τον έπιασε παραλήρημα ήταν όταν μίλησε για τους συνεργάτες του Τάσου Πασπάλα!
Στο (14.50'') είπε εδώ υπάρχουν μαζεμένοι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ   πρώην προπονητές, αθλητές κλπ κλπ.....
Για μετά (15.30'') δεν μπορέσαμε να επικεντρωθούμε τις ασυναρτησίες που ανέφερε, γιατί μόνο αυτός κατάλαβε τι εννοούσε !

Ο  τρόπος όμως που χαρακτηρίζει τους συνεργάτες του αντιπάλου του ως μισθοφόρους, που όλοι είναι πτυχιούχοι  και καταξιωμένοι στο χώρο τους, δεν αρμόζει σε πρόεδρο της Ομοσπονδίας, αφού  είναι φρασεολογία  πεζοδρομίου!
Για το πως θα αντιδράσει ο καθένας, θα το μάθει πολύ σύντομα!

Έχει ξεχάσει φαίνεται ότι οι ίδιοι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ τον ανέδειξαν πρόεδρο πριν από οκτώ χρόνια!

Αλλά όπως λέει και το  απόφθεγμα: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου"!

Αλήθειά, όχι τα σωματεία που θα τον μαυρίσουν ούτως η άλλως, αλλά οι συνεργάτες του συμφωνούν με τις απόψεις και τους χαρακτηρισμούς του;
Εξακολουθούν να τον υποστηρίζουν μετά από αυτές τις ασυναρτησίες και τις κατηγορίες στους συνεργάτες του Τάσου Πασπάλα;

Εάν δεν πάρουν θέση, τότε σημαίνει ότι συμφωνούν μαζί του!




 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου