Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Λεωνίδας Καραΐσκος: Οι τέσσερις βάσεις της αναγέννησης του βόλεϊ!


Φίλες και φίλοι του βόλεϊ, η στιγμή που περιμένουμε, φτάνει, έφτασε!
Η ώρα για μια μεγάλη, ουσιαστική και φωτεινή ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο αγαπημένο μας άθλημα είναι ΤΩΡΑ! Εμείς, που στηρίζουμε πιο ενεργά αυτή την ωραία και αγνή προσπάθεια στο πλευρό του Tasos Paspalas πιστεύουμε ότι το βόλεϊ αξίζει πολλά περισσότερα και διαφορετικά από όσα σήμερα λαμβάνει!
Γι αυτό, με πάθος και όραμα, σας ενημερώνουμε ότι θέλουμε την ευκαιρία να εργαστούμε για ομορφότερες ημέρες. Όχι όμως με λόγια, αλλά με δεσμεύσεις. Τέσσερις είναι οι βάσεις της αναγέννησης του βόλεϊ για τις οποίες δεσμευόμαστε ενώπιών σας με ταπεινότητα και αποφασιστικότητα:
1.Σύγχρονο στυλ διοίκησης και ηγεσίας:
Διαφανή κριτήρια, αξιοκρατία, εξωστρέφεια και καινοτομία. Προσφορά δημοκρατικού και διαφανούς πλαισίου που θα επιτρέπει ανοιχτό διάλογο και θα στηρίζει τις συνεργασίες. Συνέργειες με ελληνικά Πανεπιστήμια και διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς. Προγράμματα ενίσχυσης του εθελοντισμού, καθώς και ενδυνάμωση των γυναικών σε ηγετικές θέσεις.
2. Ενίσχυση-Υποστήριξη των σωματείων:
Άμεση οργάνωση επαγγελματικού γυναικείου πρωταθλήματος. Στηρίζουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία με εκπαίδευση για στελέχη και προπονητές, προσφέροντας διεθνή προγράμματα και ευκαιρίες ανάπτυξης. Αξιοποιούμε την τεχνολογία δημιουργώντας ψηφιακές πλατφόρμες, υλικά μάρκετινγκ, και έντυπα υποστήριξης, ώστε τα σωματεία να είναι πλήρως ανταγωνιστικά σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
3. Αθλητικά events διεθνούς εμβέλειας:
Διοργανώνουμε αθλητικά events για το βόλεϊ και το beach volley που θα έχουν πανευρωπαϊκή απήχηση και ποιότητα. Οι εθνικές μας ομάδες θα ενισχυθούν και θα αναδείξουμε το ταλέντο που έχουμε σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο τα αστικά κέντρα. Θα ενταθεί σε υψηλό επίπεδο η επιμόρφωση των προπονητών μας, ώστε να απολαύσουμε ακόμα υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.
4. Ανάπτυξη ακαδημιών -προσέλκυση νέων αθλητών-:
Η τέταρτη βάση της αναγέννησης είναι και η  πιο αγαπημένη με την προσέλκυση νέων αθλητών και τη ενίσχυση των ακαδημιών. Επενδύουμε ενέργεια και τις εμπειρίες μας για τη νέα γενιά, δημιουργώντας νέα, σύγχρονα προγράμματα για τον σχολικό αθλητισμό (συνεργασία με Υπουργείο Παιδείας) και τα σωματεία όλης της χώρας. Στηρίζουμε εμπράκτως τις οργανωμένες ακαδημίες και θα δηλώνουμε παρών για όσες επιθυμήσουν να οργανωθούν σε ανώτερα πρότυπα.
Φίλες, φίλοι μας, στόμα με στόμα (δεν έχουμε άλλο πιο τίμιο μέσο) η φωνή μας φτάνει ή έφτασε σε όλη την Ελλάδα. Το βόλεϊ μας έχει τεράστιες δυνατότητες και είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε κάθε δυναμικό, κάθε ικμάδα του σε όλη την επικράτεια!
Επίσης, το σημαντικότερο ήρθε η ώρα για έναν φρέσκο, δροσερό, δημιουργικό αέρα στα σωματεία μας. Ιδιαίτερα, σκεφτόμαστε τα πιο απομακρυσμένα από το κέντρο σωματεία. Δεν τα θυμόμαστε μόνο στις εκλογές.
Μόνο μαζί, φίλες, φίλοι μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μαζί να γράψουμε ένα πιο δυνατό, πιο σύγχρονο και πιο δημοκρατικό μέλλον του αθλήματός μας!
Βόλεϊ ψηλά με πάθος και στυλ. Διαβάστε συνολικά την πρότασή μας στο:https://volleypsila.gr/
Τέλος, κάντε μας σοφότερους -δεν τα ξέρουμε όλα-με τη γνώμη και τις ιδέες σας. Καμία άποψη δεν πάει  στον κάλαθο των αχρήστων. Σας το εγγυώμαι αυτό!
ΩΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ! 18-19 Οκτωβρίου 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου