Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει... έπιασε δουλειά ο ανεμιστήρας!


Πριν από τρεις ημέρες προβλέψαμε:  Ετοιμάζει το "χαρμάνι" , αφού ήμασταν σίγουροι ότι θα αρχίσει ο προεκλογικός πόλεμος, ο οποίος άργησε   κιόλας, αφού τώρα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά!
Αντί λοιπόν να απαντήσει η ΕΟΠΕ   στα επιχειρήματα του Τάσου Πασπάλα, ο οποίος με ακριβή στοιχεία και αριθμούς, τους χάλασε το παραμύθι ότι ξεχρέωσαν έξι εκατομμύρια, έβαλαν τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΠ να  απαντήσει και μάλιστα αναλυτικά και  απορούμε πως γνωρίζει αυτές τις λεπτομέρειες!

Καλά μην δουλευόμαστε μεταξύ μας!
Του έδωσαν έτοιμο το κείμενο να το καταθέσει! 

Εντύπωση δεν προκαλούν οι απαντήσεις και τα ερωτήματα, αλλά γιατί δεν απάντησε ο ταμίας ή  ίδιος ο πρόεδρος απ ευθείας και έβαλε άλλον!

Επίσης θα ήταν καλό να μας εξηγήσει ο "υπογράφων" του κείμενου ποιον  εννοεί στην τελευταία παράγραφο:

Γιατί όπως είχε πει κάποτε και ένας τέως αθλητικός παράγοντας της Ομοσπονδίας σε τοπική ενημερωτική σελίδα των Μεσογείων, «Κάποιοι ζουν για το βόλεϊ και κάποιοι από το βόλεϊ».



 


2 σχόλια:

  1. Να σχολιάσω τον πανικό του απερχόμενου προέδρου,πρώτον δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει σύνταξη τέτοια επιστολή ο ίδιος γιατί απλούστατα δεν το έχει!Δευτέρον η απλή λογική λέει ότι με 1,5 εκατομμύριο -και πολλά εβάλα -επιχορήγηση είμαι αδύνατον να μειωθούν τόσο τα χρέη!Και τέλος θα πρέπει ο κύριος Καραμπέτσος να μας πει ως παράγοντας σε σωματείο αν έβαλε ποτέ ένα ευρώ γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι προέρχεται από το χώρο της διαιτησίας που επί πολλά έτη αμοιβότανε από τις ομάδες για να διαιτητεύει αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας!Με λίγα λόγια ο κ.Πασπάλας ματώνει για το σωματείο του ενώ ο κ.Καραμπέτσος έχει μόνο να λαμβάνει από το αγαπημένο μας άθλημα!Καληνύχτα και καλή επιτυχία στο κάτι νέο που σύντομα έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς η σημερινή ταμίας είναι μία γλάστρα,ούτε μία ανακοίνωση δεν την αφήνουν να υπογράψει η προσβολή σε όλο το μεγαλείο της κρίμα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή