Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Ωραία ........ στρατηγική!


Μία από τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΠΕ  στις 31.7.2024, σχετικά  για την συμπλήρωση των κενών στα Εθνικά πρωταθλήματα 2024-2025, της Β’ Ζώνης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών ανέφερε:

Λαμβάνοντας υπόψη ότι κατατέθηκαν αιτήσεις χορήγησης Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής από δύο σωματεία, αποφάσισε να προκηρύξει και πάλι τη χορήγηση Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής στη Β’ Ζώνη της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών σε μία ομάδα, ώστε ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα να είναι δώδεκα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης  έχουν μόνο οι ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και ανήκουν στη Β’ Ζώνη.

Προθεσμία υποβολής: μέχρι και τη Δευτέρα 5/8/2024

Ποια ήταν η σημερινή (8/8/2024) απόφαση;

Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΠΕ για τις κάρτες ελεύθερης συμμετοχής στα Εθνικά πρωταθλήματα 2024-25


Στο Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (Β' Ζώνη) χορηγείται κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής στο Σωματείο Σ.Φ.Α. Άμιλλα Τρικάλων.

Που είναι το παράξενο;
Η ομάδα
Σ.Φ.Α. Άμιλλα Τρικάλων δεν αγωνίζονταν στην Β΄ ζώνη, αλλά  την αγωνιστική περίοδο 2023-24 στην Α2 Ανδρών και υποβιβάστηκε!
Τώρα πως γίνεται, αλλού  να δίνεται wild card στον τέταρτο, αλλού στον δεύτερο , αλλού στην κατώτερη κατηγορία και τώρα σε ομάδα που υποβιβάστηκε ........
Ίσως στην περίπτωση αυτή,  αν και τους χάριζαν μια ολόκληρη κατηγορία, να μην δέχθηκε καμιά ομάδα από τις Β΄ Εθνικές του Βόρειου ομίλου!
Η επαφή όμως και η προσφορά, τους έγινε!
Οπότε με την λογική του πρόεδρου θα του είναι όλοι οι σύλλογοι  και υποχρεωμένοι στις εκλογές!
Ωραία στρατηγική!
Την είδαμε  και στην Κρήτη!

 


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου