Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Στον ΑΟ Πολυγύρου ο Γιάννης Σούρβαλης!


Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει στις τάξεις του  τον προπονητή κ. Ιωάννη Σούρβαλη, ο οποίος θα αναλάβει τα αναπτυξιακά τμήματα βόλλεϋ, καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παγκορασίδων και κορασίδων του συλλόγου μας.
H πολυετής του εμπειρία, η εργατικότητα του, το πάθος του για το άθλημα  και μία προϊστορία γεμάτη τίτλους και επιτυχίες σε μεγάλους συλλόγους ,αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για τον σύλλογο μας, για έναν ΑΟΠ με σωστές βάσεις και υποδομή από τις μικρές ηλικίες.
Ο coach τα προηγούμενα χρόνια έχει εργαστεί κατά σειρά στους εξής συλλόγους:
Στον Μέγα Αλέξανδρο, στον Π.Ο.Μ, στον Ναύαρχο Βότση,στην ΑΕ Πυλαίας ,στον Ηρακλή, στον Άρη, στον Απόλλων Καλαμαριάς και στην Αναγέννηση Ν.Ρυσίου.
Coach  ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σου έργο, πρωτίστως με υγεία, πολλές νίκες και χαρές.
Παράλληλα θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την τριετή προσφορά του, τον προηγούμενο προπονητή μας κ.Θεόδωρο Μποζίδη και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου