Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Πάλι πίσω απ τον Τάσο Πασπάλα τρέχουν!


Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε δόθηκαν οι υποσχέσεις του Υπουργού αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, αλλά για να αναφέρει σήμερα 18/7/2024  το σαιτ της ΕΟΠΕ:"Ιστορική ημέρα είναι η σημερινή για το Ελληνικό βόλεϊ ....", να υποθέσουμε καλόπιστα  και εμείς, ότι  συνάντηση έγινε  χθες!
Έλα όμως που το γυμναστήριο Τ4 του Αθλητικού Κέντρου της Μίκρας, ο Τάσος Πασπάλας το επισκέφθηκε στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση  στις 23/4/2024, που έγινε δίπλα στο ξενοδοχείο "Άθλος" στη Θεσ/νίκη και βλέποντας  το παρατημένο εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια κλειστό,  αναρωτήθηκε: Πως είναι δυνατόν!

Έτσι η σημερινή διοίκηση της ΕΟΠΕ μετά την ανακοίνωση της επαγγελματικής Α1 των Γυναικών, την οποία έχει αναρτημένη ο Τάσος Πασπάλας στο πρόγραμμά του ΕΔΩέρχεται πάλι δεύτερη υποσχόμενη αοριστίες, αφού για το θέμα του κλειστού "Μίκρας 4" το είχαν "προγραμματίσει" από τις 20/3/2017, όταν επισκέφθηκαν  τις εγκαταστάσεις ο τότε Γ.Γ. της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής με το αείμνηστο μέλος της ΕΟΠΕ, Γιώργο Κασιμάτη!
Τέτοια σύμπτωση!
Να το ξαναθυμηθούν εφτά χρόνια μετά;








20/3/2017

 

23/4/2024

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου