Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-06-27

Έτσι εννοούν τα κίνητρα στα αγόρια;


Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν οι ομάδες που συμμετείχαν στο final four των αγοριών Κ18, μόλις έμαθαν ότι δεν μπορούν όλοι οι αθλητές τους να πάρουν τα μόρια για την είσοδο τους τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς ΤΩΡΑ ενημερώθηκαν  ότι οι συμμετοχές των αθλητών που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα των Ενώσεων δεν λαμβάνονται υπ όψιν, παρά μόνο της προημιτελικής, ημιτελικής και τελικής φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!
Δηλαδή οι δέκα και πλέον αγώνες που έδωσαν στα τοπικά πρωταθλήματα Κ18 των Ενώσεων,  δεν μετριούνται και για να δικαιούνται  τα "μόρια",  θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί  στους τέσσερις από τους έξι  αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπως αναφέρει "αόριστα" η Γενική Προκήρυξη πρωταθλημάτων 2023-24!
Η αλλαγή αυτή ίσχυσε για πρώτη φορά φέτος, καθώς τόσα χρόνια στον συνολικό αριθμό αγώνων, συμπεριλαμβάνονταν και οι αγώνες των πρωταθλημάτων των Ενώσεων!
Έτσι τώρα οι παράγοντες και οι γονείς των σωματείων είναι ανάστατοι και ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους!

Το θέμα όμως είναι για πιο λόγο προστέθηκε αυτή η παράγραφος, καθώς αλλάζει έναν κανονισμό ο  οποίος ίσχυε εδώ και  πολλά χρόνια, καθώς στις άλλες Ομοσπονδίες ισχύει ακόμη το παλαιό καθεστώς! 
Κατά τα άλλα θέλουν να δώσουν  κίνητρα για να έρθουν περισσότερα  αγόρια στο Βόλεϊ!
Έτσι εννοούν τα κίνητρα

 Ας το έχουν αυτό υπόψιν τους, οι ομάδες που συμμετέχουν στο final four  Κ18 των κοριτσιών!



 

1 σχόλιο:

  1. Είναι δίκαιο σύμφωνα με αυτή την καινούργια προσθήκη ένας αθλητής που έπαιξε σε όλους τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο final four και για ένα τραυματισμό να μην καταφέρει να πάρει μέρος στις επόμενες φάσεις με αποτέλεσμα να μην κερδίσει τα μόρια για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση; Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας. Και που είναι η ισονομία σ' αυτήν τη χώρα όταν σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα ισχύει άλλη διάταξη εκτός από το .
    βόλλευ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads