Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Παίδων στην Πάτρα (19-21- 2024)


Την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ-18 Αγοριών (Παίδων) υποδέχεται η Πάτρα στις 19-21 Ιουνίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ». Η προηγούμενη πανελλήνια διοργάνωση βόλεϊ στις αναπτυξιακές ηλικίες που πραγματοποιήθηκε στην πόλη ήταν πριν από 17 χρόνια, με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Παμπαίδων.
Στην Πάτρα συναντώνται  οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία Παίδων για την αγωνιστικής περίοδο 2023-2024, οι οποίες έχουν ήδη αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους στην προημιτελική και ημιτελική φάση που Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Στο Final-4 θα αναμετρηθούν η τοπικής μας ομάδας του Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, καθώς επίσης ομάδες με σημαντική διαδρομή στο βόλεϊ όπως ο Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ, ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα σύμφωνα με την κλήρωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής:
Ημερ/νία
Γήπεδο
Ώρα
Σ υ ν ά ν τ η σ η
Τετ. 19/6/2024
Κ. Πετρόπουλος
18.00
ΑΣΑ Έβρος - ΑΟΝΣ Μίλων


Τετ. 19/6/2024
Κ. Πετρόπουλος
20.00
ΠΑΟΚ- ΓΣ Άθλος Πατρέων


Πεμ. 20/6/2024
Κ. Πετρόπουλος
20.30
ΠΑΟΚ- ΑΣΑ Έβρος


Πεμ. 20/6/2024
Κ. Πετρόπουλος
18.30
ΓΣ Άθλος Πατρέων - ΑΟΝΣ Μίλων


Παρ. 21/6/2024
Κ. Πετρόπουλος
17.00
ΑΟΝΣ Μίλων - ΠΑΟΚ


Παρ. 21/6/2024
Κ. Πετρόπουλος
15.00
ΑΣΑ Έβρος - ΓΣ Άθλος Πατρέων


Παράλληλα με τους αγώνες, θα πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο που προγραμματίζει η Ένωση. Στην έναρξη ο Σύλλογος Θρακών και Μακεδόνων Πάτρας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από την Θράκη και την Μακεδονία.
Την Πέμπτη θα βραβευτούν οι αθλητές και ο προπονητής της ομάδας της Ε.Α.Π. που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων το 2006, καθώς και η πρώην αθλήτρια και προπονήτρια πετοσφαίρισης Ελένη Καγιαλή. Στο πρόσωπο της Έλενας Καγιαλής τιμάτε η πολύτεκνη οικογένεια, μητέρα επτά τέκνων, ως παράδειγμα για την επίλυση του Δημογραφικού προβλήματος που αποτελεί το μέγιστο εθνικό μας πρόβλημα.
Επίσης, στη διάρκεια του τριημέρου θα αναπτυχθούν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τη συμβολή φορέων. Ειδικότερα, θα υπάρξει ενημέρωση και δειγματοληψία για  εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών από εθελοντές του ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, καμπάνια για την εξοικονόμηση νερού και την εθελοντική αιμοδοσία. Τέλος θα υπάρχει δυνατότητα για χρηματικές δωρεές καθώς θα τοποθετηθεί και κουμπαράς από το ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18 Αγοριών φιλοξενείται στην Πάτρα από τον ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, στον οποίο ανέθεσε τη διοργάνωση με απόφασή της η Ε.Ε./Ε.Ο.ΠΕ. Η ΕΣΠΕΠ με τον θεσμικό της ρόλο είναι παρούσα και συμμέτοχος σε κάθε διοργάνωση που αναδεικνύει την αγωνιστική δράση στο βόλεϊ και ενθαρρύνει τους νέους να αγαπήσουν τον αθλητισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου