Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-05

Ξεκινούν αύριο στη Θάσο οι αγώνες του Final Four της Β' Εθνικής Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας


Ξεκινούν αύριο οι αγώνες του Final Four του Δ' ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών , που διοργανώνει η Α' Περιφέρεια Ε.Ο.ΠΕ./Ε.Σ.ΠΕ Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας με συνδιοργανωτη τον Α. Σ ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗ ΘΑΣΟΥ και θα διεξαχθούν, για πρώτη φορά, στο νησί της Θάσου.
Τέσσερις πολύ δυνατές και αξιόλογες ομάδες, η Γ. Σ. Γ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ο Μ. Γ. Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ο Α. Ο ΣΕΡΡΩΝ και ο Α. Σ ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, θα αναμετρηθούν διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα που θα βγει πρώτη παίρνει ταυτόχρονα και  την πρόκριση για  την επόμενη φάση των μπαράζ που οδηγούν στην άνοδο στην Α'2 εθνική κατηγορία.
Η ομάδα μας, που φέτος στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα διέγραψε μια καταπληκτική πορεία, είναι πανέτοιμη κ ευελπιστεί να είναι εκείνη που θα πάρει  την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση.
Την αυλαία των ημιτελικών αγώνων θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ της  Γ.Σ.Γ Νίκης Αλεξ/πολης και του Μ. Γ. Σ Πανσερραικου, το Σάββατο 6 Απριλίου στις 16.00,ενω θα, ακολουθήσει στις 19.00 η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Α. Ο Σερρών - Α. Σ Ανδροσθένη.
Για τους φίλους των ομάδων που βρίσκονται μακριά, θα υπάρχει live streaming μετάδοση στο You Tube από το κανάλι LegaTV.
Για όσους βρίσκονται στο νησί της Θάσου, σας περιμένουμε στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας, αλλα και να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτή τη γιορτή του βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads