Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-08

Θάσος: Η νέα νησιώτικη δύναμη στο Βόλεϊ!

 

Γλυκόπικρη μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη  συμμετοχή του Ανδροσθένη Θάσου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών της ΕΣΠΕ Θράκης -Ανατ. Μακεδονίας, καθώς μπορεί να έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά ηττήθηκε με 3-1 από την ανώτερη Νίκη Αλεξανδρούπολης, όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα και των τριών μεταξύ τους αγώνων!

Εκείνο όμως που μας προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι ένα νησί που δεν υπήρχε καν στον «χάρτη» του Βόλεϊ κατάφερε να αναλάβει και να φέρει εις πέρας μια διοργάνωση χωρίς την παραμικρή εμπειρία αλλά βασιζόμενο περισσότερο στην αγάπη για το άθλημα καθώς και στη δέσμευσή του να φέρει επιτυχώς σε πέρας τη διοργάνωση!

Η δυνατότητα ενός μικρού νησιού όπως η Θάσος να φιλοξενήσει και να οργανώσει μια διοργάνωση όπως αυτή του βόλεϊ χωρίς προηγούμενη εμπειρία αποτελεί απόδειξη της δύναμης της αγάπης και της αφοσίωσης στο άθλημα. Είναι μια απόδειξη του τι μπορούν να πετύχουν οι άνθρωποι όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υλοποιήσουν ένα κοινό στόχο.

Και τις δυο ημέρες οι αγώνες διεξήχθησαν  σε ένα γήπεδο κατάμεστο και κυρίως σε πολιτισμένο κλίμα! Ακόμη και όταν ένιωσαν αδικημένοι, από τις διαιτητικές αποφάσεις στο δεύτερο κυρίως σετ (και δικαίως) η συμπεριφορά τόσο των παραγόντων αλλά κυρίως των φιλάθλων ήταν υποδειγματική!
Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του Ανδροσθένη να μην απογοητευθούν και να συνεχίσουν την προσπάθεια για άνοδο στην Α2 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με περισσότερη εμπειρία και αποφεύγοντας λάθη που έχουν εντοπίσει!

Χάρη στις πρωτοβουλίες των παραγόντων με σκοπό την διάδοση του αθλήματος αλλά και τη γνωριμία με το όμορφο νησί του βόρειου Αιγαίου έχει ήδη προγραμματιστεί ένα τουρνουά Κορασίδων με οκτώ ομάδες, στις 7-10 Μαΐου στο κλειστό του Λιμένα, ενώ οι αποστολές των ομάδων θα φιλοξενηθούν στην περιοχή  Ραχώνι.

Η προσπάθεια της Θάσου αποτελεί παράδειγμα έμπνευσης για το πώς η αγάπη και το πάθος για ένα άθλημα μπορεί να υπερβεί τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της οργάνωσης μιας τέτοιας εκδήλωσης.

Οι συνθήκες για την ανάπτυξη του Βόλεϊ στη Θάσο είναι ιδανικές! Σε δυο ώρες τόσο από Θεσ/νίκη, όσο και από Αλεξανδρούπολη και πίνοντας ένα καφέ στο φέρι μποτ, είσαι στο Λιμένα!

Η Θάσος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η νέα νησιώτικη δύναμη στο Βόλεϊ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads