Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-20

Για έκτη διαδοχική σεζόν στον πάγκο του Μακεδονικού ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας!


Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα για την θέση του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών!

Ο coach Μπαμπαλιούτας θα καθίσει για έκτη διαδοχική σεζόν στον πάγκο των «πρασίνων», έχοντας αναλάβει τα κλειδιά για πρώτη φορά το 2019!

Από τότε έως σήμερα, μεσολάβησε η πανδημία του κορωνοϊού και η αναστολή του πρωταθλήματος για ενάμιση χρόνο, ακολούθησε η κατάληψη της 2ης θέσης κατά την κανονική διάρκεια στη Β Ζώνη της Α2 και η 4η μετά τα play-off, ενώ στις δύο τελευταίες σεζόν, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής, ο Μακεδονικός τερμάτισε στην 7η θέση! Μάλιστα, η σεζόν 2023/24 επιβράβευσε το ρίσκο και το «στοίχημα» των «πρασίνων» με ένα πολύ νεανικό ρόστερ!

Μιλώντας στο makedonikos.gr μετά την συμφωνία της ανανέωσης, ο coach Μπαμπαλιούτας ανέφερε:

    «Ευχαριστώ τον Μακεδονικό που μου εμπιστεύεται για έκτη χρονιά το ανδρικό τμήμα. Την χρονιά που μας πέρασε, επενδυσαμε σε νεαρούς αθλητές, κάτι που θέλουμε να διατηρήσουμε και για του χρόνου. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί να παίξει όμορφο βόλεϊ και να διεκδικήσει την είσοδο στην τετράδα!»

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Λάμπη Μπαμπαλιούτα υγεία, οξύνοια και πολλές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads