Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-02-05

Βαλκανική Ομοσπονδία: "Εστίαση σε έργα για τους νεότερους"! Οι Τούρκοι σε όλες τις διοργανώσεις. Εμείς στις μισές!


Η Βαλκανική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, πραγματοποίησε στις 02/02/2024 την 25η Γενική Συνέλευση,  καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι όλες οι ομοσπονδίες πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρότερα και να δημιουργούν περισσότερα έργα για τους νεότερους, με έμφαση στα αγόρια.
Η Τουρκική Ομοσπονδία κάνει πράξη την προτροπή της BVA και συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις, δεν είναι φυσικά τυχαία και η θέση της στην Παγκόσμια κατάταξη, σε αντίθεση με την δικιά μας που δήλωσε  τρεις από τις έξι! Ακόμη και τα Σκόπια δήλωσαν τέσσερις!
Και μην μας πουν για οικονομικούς λόγους, γιατί τα τελευταία τρία χρόνια, τα ποσά  που εισπράττει η ΕΟΠΕ, ξεχωριστά για κάθε Εθνική ομάδα από το στοίχημα μέσω της Γ.Γ.Α, φτάνουν και περισσεύουν!

Το κείμενο όπως είναι σε μετάφραση, από το site της Βαλκανικής Ένωσης ΕΔΩ

Η BVA πραγματοποίησε την 25η Γενική Συνέλευση: Εστίαση σε έργα για τους νεότερους, ο Erlind Pellumbi νέος Πρόεδρος της BVA

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλες τις Βαλκανικές Ομοσπονδίες Πετοσφαίρισης, παρουσία 10 προέδρων. 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο στο «Milenium Sofia Grand» στη Σόφια της Βουλγαρίας η 25η Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, παρουσία του προέδρου της CEV Aleksandar Boricic και του Αντιπροέδρου της CEV Renato Arena .

Στην 25η Γενική Συνέλευση της BVA συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλες τις Βαλκανικές Ομοσπονδίες Πετοσφαίρισης, με την παρουσία 10 προέδρων ομοσπονδιών .

Η Γενική Συνέλευση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλες οι ομοσπονδίες πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρότερα και να δημιουργούν περισσότερα έργα για τους νεότερους, με έμφαση στα αγόρια.

Οι αγώνες εσωτερικού χώρου του 2024 επιβεβαιώθηκαν και θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου στις κατηγορίες U16M και U16W, U18M και U18W και U20M και U20W. Οι πισίνες (όμιλοι)  και οι άλλοι οικοδεσπότες θα γίνουν γνωστοί μετά τη συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο.

ΜΕΣΑ:

Βαλκανικό Πρωτάθλημα U16W (παίκτες που γεννήθηκαν την 1η Ιανουαρίου 2010 και μετά) , που θα διοργανωθεί από τις 20 Ιουλίου – έως τα τέλη Ιουλίου 2024 (θέση TBD).

Συμμετέχουν ομάδες: Βουλγαρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

Βαλκανικό Πρωτάθλημα U16M (παίκτες που γεννήθηκαν 1η Ιανουαρίου 2010 και μετά), που θα διοργανωθεί στην Ελλάδα από τις 20 Ιουλίου – έως τα τέλη Ιουλίου 2024.

Συμμετέχουν ομάδες: Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

Βαλκανικό Πρωτάθλημα U18W  (παίκτες που γεννήθηκαν την 1η Ιανουαρίου 2007 και μετά), που θα διοργανωθεί στην Αλβανία μεταξύ 18 και 22 Ιουνίου 2024.

Συμμετέχουν ομάδες: Αλβανία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία. (Γιατί όχι η Ελλάδα;)

Βαλκανικό Πρωτάθλημα U18M (παίκτες που γεννήθηκαν την 1η Ιανουαρίου 2007 και μετά), που θα διοργανωθεί μεταξύ 25-29 Ιουνίου 2024 (θέση TBD).

Συμμετέχουν ομάδες: Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.  (Γιατί όχι η Ελλάδα;)

Βαλκανικό Πρωτάθλημα U20W (παίκτες που γεννήθηκαν την 1η Ιανουαρίου 2005 και μετά), που θα διοργανωθεί στην Αλβανία μεταξύ 20-27 Ιουλίου 2024.

Συμμετέχουν ομάδες: Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Σερβία και Τουρκία. (Γιατί όχι η Ελλάδα;)

Βαλκανικό Πρωτάθλημα U20M (παίκτες που γεννήθηκαν την 1η Ιανουαρίου 2005 και μετά), που θα διοργανωθεί στη Σερβία μεταξύ 12-16 Αυγούστου 2024.

Συμμετέχουν ομάδες: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Μολδαβία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

Φέτος το καλοκαίρι θα διοργανωθούν εκδηλώσεις BEACH VOLLEY για ηλικιωμένους, U22 και U20.

U20 M&W Beach Volleyball θα διοργανωθεί στη Ρουμανία.

Συμμετέχουν ομάδες: Κόσοβο, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

U22 M&W Beach Volleyball θα διοργανωθεί στη Βόρεια Μακεδονία.

Συμμετέχουν ομάδες: Κόσοβο, Μολδαβία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

Μπιτς βόλεϊ ηλικιωμένων που θα διοργανωθεί στη Μολδαβία.

Συμμετέχουν ομάδες: Βουλγαρία, Κόσοβο, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads