Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-05-18

Ξεκίνημα με μπρέικ από την ΑΣ Σπάτων Γαία στους τελικούς ανόδου της 2ης Τοπικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ!


Ξεκίνημα στη σειρά των τελικών ανόδου μεταξύ ΑΟ Διονύσου και ΑΣ Σπάτων Γαία με τις φιλοξενούμενες να κάνουν το μπρέικ και να δίνουν νέο ενδιαφέρον στη σειρά. Ο ΑΟ Διονύσου μπήκε στους τελικούς έχοντας το προβάδισμα με 2-0 από την κανονική διάρκεια της σεζόν με αποτέλεσμα να ψάχνει μία νίκη και έχοντας παράλληλα πλεονέκτημα έδρας ωστόσο η Γαία έσβησε το πρώτο… ματς μπολ.

Η ομάδα του Ξενοφώντα Τσαμπή πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα του Διονύσου. Η Γαία έβαλε δύσκολα στις γηπεδούχες και κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στα μισά του πρώτο σετ και να φτάσει στο 17-25. Κάτι παρόμοιο έγινε και στο δεύτερο σετ με τον ΑΟ Διονύσου να μην έχει τον τρόπο να τελειώνει εύκολα τις φάσεις και με τη Γαία να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την απόδοση. Με 17-25 και πάλι έγινε το 0-2 και αυτό έδωσε σαφές προβάδισμα στη Γαία. Στο τρίτο σετ η Γαία είχε και αυτοπεποίθηση αλλά και υψηλή απόδοση. Η διαφορά μεγάλωσε από νωρίς και έφτασε σε διψήφιο νούμερο κάτι που οδήγησε τη Γαία στο 11-25 και μαζί στο νικηφόρο 0-3.

Ο ΑΟ Διονύσου έχει ακόμα το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 νίκες. Ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στην έδρα της Γαίας όπου είτε οι γηπεδούχες θα κάνουν το 2-2 και θα οδηγήσουν την υπόθεση της ανόδου σε ένα ακόμα παιχνίδι είτε ο ΑΟ Διονύσου θα εξασφαλίσει την άνοδο και θα βάλει τέλος στη φετινή σεζόν.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ημιτελικός (2η – 3η)

Μεταφορά αποτελεσμάτων Α΄ φάσης (2-0): ΑΟ Διονύσου  ΑΣ Σπάτων ΄΄Γαία΄΄ (3-1, 3-1)

 

1ος Αγώνας

ΑΟ Διονύσου - ΑΣ Σπάτων "Γαία"             0-3

(17-25, 17-25, 11-25)

 

2ος Αγώνας

Τετάρτη 24/5/23              21.15                     Γήπεδο Σπάτα (Δ. Δημητρίου)

ΑΣ Σπάτων "Γαία" - ΑΟ Διονύσου            

 

 

3ος Αγώνας

Σάββατο 27/5/23             17.30                     Γήπεδο Διονύσου

(Αν χρειαστεί)

ΑΟ Διονύσου - ΑΣ Σπάτων "Γαία"

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads