Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Πρωταθλητής με απόλυτη ανατροπή ο Φοίβος Μελισσίων στη LIFE Β’ Εθνική Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών και με το Φοίβο Μελισσίων να φτάνει στην κατάκτηση του. Η ομάδα του Στέλιου Ατσιδαύτη κατάφερε να πάρει και την τρίτη νίκη που έψαχνε και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 με το οποίο ξεκίνησαν τα πλέι οφ.
Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια των πλέι οφ έτσι και το τρίτο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όποια ομάδα κέρδιζε θα κατακτούσε το πρωτάθλημα αλλά και την πρόκριση στο ειδικό τουρνουά ανόδου για την Α2. Οι γηπεδούχες της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και επέβαλαν το ρυθμό τους φτάνοντας στο 25-19 και την κατάκτηση του πρώτου σετ. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενες ανέκαμψαν και ισοφάρισαν χάρη στο 21-25 του δεύτερου σετ.
Η Έφη Μαρτσουκάκη είδε τις αθλήτριές της να ανακάμπτουν. Η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης πίεσε αρκετά την απέναντι υποδοχή και παράλληλα είχε καλές επιλογές στην επίθεση κάτι που οδήγησε στο 25-20 και μαζί στο 2-1 σετ. Το τέταρτο σετ ήταν το πιο εντυπωσιακό και το πιο κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα. Οι δύο ομάδες έφτασαν μαζί μέχρι την τελική ευθεία. Αρχικά ο Φοίβος Μελισσίων έχασε ένα σετ πόιντ αλλά ακολούθησαν τρία ματς πόιντ της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης. Παρόλα αυτά έγινε και πάλι η ανατροπή και ο Φοίβος Μελισσίων με 27-29 έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.
Έτσι το πρωτάθλημα κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς και ταυτόχρονα στο πέμπτο και τελευταίο σετ του αγώνα. Η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης ξεκίνησε ιδανικά στο πέμπτο σετ αλλά οι φιλοξενούμενες βρήκαν λύσεις και άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Με ανατροπή και 11-15 ο Φοίβος Μελισσίων κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-3 και μαζί έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με εμφατικό τρόπο.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε απονομή τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Φοίβου Μελισσίων αλλά και απονομή μεταλλίων στις αθλήτριες των ομάδων. Την απονομή του τροπαίου έκανε το Μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ Ανδρέας Σωνάκης

Δηλώσεις Στέλιου Ατσιδαύτη (Προπονητής Φοίβου Μελισσίων):

«Βρεθήκαμε πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο και προσπάθησε να πείσω τις αθλήτριές μου να μην τα παρατήσουν. Δεν τα παρατήσαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τα κορίτσια και για το σύλλογο. Παρόλα αυτά δεν ανεβήκαμε ακόμα κατηγορία. Ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου. Μακάρι να μπορούσαν να ανέβουν και οι δύο ομάδες γιατί και η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης είχε μια ομάδα με υψηλό επίπεδο για την κατηγορία αυτή.»

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

01η αγωνιστική

ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης - ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"   2-3

(25-21,23-25,25-16,23-25,11-15)

02η αγωνιστική

ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος" - ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης   3-1

22-25, 25-23, 25-23, 25-11

03η αγωνιστική

ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης - ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"   2-3

25-19, 21-25, 25-20, 27-29, 11-15

 Μεταφορά αποτελεσμάτων αγώνων Α΄φάσης (2-0): ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης - ΣΦΑ Μελισσίων ΄΄Ο Φόβος΄΄ (3-1, 3-2)





 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου