Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-03-19

Εγινε viral ως «φίλαθλος με μάσκα Μπάτμαν» στον αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό


 Έγινε viral ως «φίλαθλος με μάσκα Μπάτμαν» στον αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (18/3), όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα… Για του λόγου το αληθές, δεν πρόκειται για φίλαθλο που πανηγυρίζει πόντους της ομάδας του, αλλά για τον σκηνοθέτη του καναλιού που μεταδίδει τον αγώνα!

Ποιος κρύβεται λοιπόν πίσω από τη μάσκα; Ο Σταύρος Νταής, που είναι ο τηλεσκηνοθέτης στο κρατικό κανάλι και έχει τη συγκεκριμένη «συνήθεια» εδώ και 15 χρόνια. Φοράει μάσκα, μεταμφιέζεται, κάνει πλάνα με τον εαυτό του και τους συνεργάτες του πριν από τους αγώνες και τα παίζει στη διάρκεια τους!

Όπερ συνέβη και χθες. Φόρεσε μια μάσκα (η οποία δεν είναι του Μπάτμαν), έγιναν πλάνα πριν από τον αγώνα με τον ίδιο από την κερκίδα και έπαιξαν σε ριπλέι στη διάρκειά του.

Προκάλεσε αίσθηση στους τηλεθεατές έγινε viral.


«Είναι κάτι που κάνω εδώ και 15 χρόνια, δεν είναι πρώτη φορά. Γράφω τον εαυτό μου πριν το ματς, γιατί την ώρα του αγώνα δεν μπορεί να συμβεί, είμαι στο βαν. Και σε προηγούμενο κανάλι που εργαζόμουν το έκανα και μάλιστα λίγο διαφορετικά.

Έβαζα όλους τους συναδέλφους από το βαν και καθόμασταν στις κερκίδες και τραβούσαμε πλάνα ότι μπαίνει γκολ, ότι πανηγυρίζουμε ή τις αντιδράσεις σε μια μεγάλη ευκαιρία. Απλά χθες το ξαναέκανα», λέει στο Mynews.gr, ο Σταύρος Νταής.

Εδώ που τα λέμε είναι κάτι που δίνει μια διαφορετική νότα στο ματς, προκαλεί γέλιο και ενίοτε… μπερδεύει τους τηλεθεατές.

Τώρα όμως που όλοι μάθαμε το «μυστικό», τουλάχιστον δε θα μπερδευόμαστε…

Δείτε τον και σε προηγούμενα στιγμιότυπα, σε παιχνίδια από το παρελθόν





Σε αυτό μάλιστα κάνει τον Άραβα… Υποκλιθείτε…

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads