Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-03-26

Φέτος είναι μια συναρπαστική χρονιά για τους λάτρεις του βόλεϊ


Φέτος είναι μια συναρπαστική χρονιά για τους λάτρεις του βόλεϊ, καθώς οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να εντυπωσιάσουν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Φυσικά πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες,υπάρχουν πολλα κορυφαία τουρνουά φέτος.

 Οι φίλοι του βόλεϊ ανυπομονούν για αυτά τα τουρνουά, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIVB, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων βόλεϊ ανδρών FIVB και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών. Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιες ομάδες θα λάμψουν σε αυτά τα τουρνουά; Συνεχίστε να διαβάζετε και ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις πιθανές απαντήσεις για αυτήν την ερώτηση.

Κίνα και ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIVB

Η Διεθνής Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) δημιούργησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το 1973. Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στην Ουρουγουάη και κέρδισε η Σοβιετική Ένωση. Στο δέκατο πέμπτο  τουρνουά, η Κίνα  ελπίζει να πετύχει τους στοχους που εχει βαλει και ειναι η κατακτηση του Κύπελλου , και ειδικοί προβλέπουν ότι η ομάδα έχει καλές πιθανότητες επιτυχίας και ότι η πρωταγωνιστρια της ομαδας  Ζου Τινγκ μπορεί να βγει  MVP.

Ενας δημοσιογράφος από τον ιστότοπο JustGamblers, ο οποίος έχει εμπειρία στο ρεπορτάζ για το παγκόσμιο βόλεϊ.  είπε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κίνα μπορει  να πετύχει στον διαγωνισμό. Ωστόσο, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σκληρό ανταγωνισμό από τις ΗΠΑ. Η ομάδα των ΗΠΑ δεν έχει κερδίσει ακόμη το χρυσό στον διαγωνισμό, αλλά έχει τερματίσει στα μετάλλια τα τελευταία πέντε τουρνουά, οπότε πρέπει να σκεφτείς ότι κάποια στιγμή θα πάει ένα βήμα παραπερα  και θα κερδίσει.»

Αφού κέρδισαν το ασημένιο το 2011 και το 2019, καθώς και το χάλκινο το 2003, το 2007 και το 2015, η ομάδα των ΗΠΑ σίγουρα  ελπίζουν ότι αυτό θα συμβεί.

Ιταλικές ομάδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων βόλεϊ ανδρών FIVB

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Ανδρών διεξάγεται στην Ινδία το 2023 και το 2024. Η διοργανώτρια χώρα θα εκπροσωπηθεί από την ομάδα που θα κερδίσει το RuPay Prime Volleyball League. Αυτό το κορυφαίο ινδικό πρωτάθλημα συνδιοργανώνει επίσης το τουρνουά.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ομάδες από χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως το Ιράν, η Βραζιλία και η Ιταλία. Δεδομένης της προηγούμενης επιτυχίας των ιταλικών συλλόγων στη διοργάνωση, πολλοί λάτρεις του βόλεϊ πιστεύουν ότι ένας σύλλογος από την Ιταλία πιθανότατα θα θριαμβεύσει φέτος. Εάν συμβεί αυτό, θα συνεχίσει την ιταλική επιτυχία της περσινής χρονιάς, όταν η Sir Safety Susa Perugia κέρδισε την  Trentino στον τελικό. Οι ιταλικές ομάδες είναι επίσης οι πιο επιτυχημένες συνολικά στη διοργάνωση, με 11 τίτλους μεταξύ τους.

Ιταλία, Σερβία και Ολλανδία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών (EuroVolley 2023)

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών διεξάγεται από τις 15 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, σε τέσσερις διοργανώτριες χώρες, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Εσθονία και την Ιταλία. Η υπεράσπιση της πρωταθλήτριας θα είναι η Ιταλία. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι θα διατηρήσουν τον τίτλο τους στην 33η διοργάνωση του τουρνουά.

Ενώ οι Ιταλοί είναι μεταξύ των φαβορί, ισχυρές ομάδες όπως η Σερβία και η Ολλανδία μπορεί να τους εμποδίσουν να επικρατήσουν. Το υψηλό επίπεδο ταλέντων που συμμετέχουν κάνει τον διαγωνισμό συναρπαστικό.

Μένει να δούμε ποιες ομάδες θα θριαμβεύσουν σε αυτούς τους αγώνες. Ό,τι κι αν συμβεί, οι φετινοί αγώνες πρόκειται να είναι ένα συναρπαστικό προοίμιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads