Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-03-24

Αναγνώστης: Να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να πάνε στο γήπεδο σε αγώνα Β Εθνικής βόλεϊ αγαπητή ΕΠΕΣΘ...


Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Finikas Polixnis Φοίνικας Πολίχνης Volleyball για την νίκη τους στα playoff ενάντια στον κυπελλούχο Α.Σ. Ιωνικός Βόλεϊ Διαβατών...
Παρ όλα αυτά...
Ο αθλητισμός δεν είναι κάτι απλό όπως και η προσπάθεια και ιδρώτας που ρίχνει κάθε παίκτης ξεχωριστά έτσι πρέπει να υπάρχουν αξίες και ιδανικά όπως η αθλητική παιδεία τόσο των παικτών όσο και των φιλάθλων...
Δυστυχώς μετά τα σκηνικά των φιλάθλων του φοίνικα οι οποίοι φανερά οργανώνονταν και ενθαρρύνονταν από τους παίκτες της ομάδος αυτής στον τελικό κυπέλλου έκανε πολλούς (σχεδόν όλους) να φοβούνται να παραβρεθούν στο γήπεδο να δούν τα παιδιά τους και τους άντρες τους και τους συζύγους τους.
Να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να πάνε στο γήπεδο σε αγώνα Β Εθνικής βόλεϊ αγαπητή ΕΠΕΣΘ ... Γιατί με φόβο αποχώρησαν ομαδικά και από το γήπεδο της Νεάπολης μετά την κατάκτηση του κυπέλλου μη τυχόν και τους περιμένουν έξω οι χούλιγκαν. Όπου αυτοί οι οπαδοί άναψαν πυρσούς εκφοβισαν την κερκίδα και μάλιστα υπήρξαν και άτομα με full face που πετάχτηκαν μέσα στο τερέν κατά την λήξη του αγώνα.(υπάρχουν βίντεο)
Δεν υπήρξε καμία τιμωρία δεν υπήρξε κάνεις παρά μόνο τα αθλητικά site που επισήμαναν το ατυχές γεγονός.
Σπάσαν αμάξια διαιτητών γιατί δεν έχουν αυτή την παιδεία γιατί δεν γνωρίζουν καν το άθλημα και δεν το σέβονται. Και δεν σέβονται ούτε την ομάδα που υποστηρίζουν.
Κατά την λήξη του αγώνα κυπέλλου για την στέψη και την απονομή των μεταλλίων που και οι δύο ομάδες έλαβαν δεν έμεινε κανείς να χειροκροτήσει την ομάδα του φοίνικα έφυγαν όλοι ενώ θα έπρεπε να χαίρονται ακόμη και για την δεύτερη θέση καθώς και αυτό είναι μια νίκη...
Αλλά δεν έμεινε κανείς για αυτούς ήρθαν φώναξαν έβρισαν και στο τέλος επειδή η ομάδα τους έχασε αποχώρησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του ιωνικού που παρά τις απώλειες και την κούραση με το γεγονός ότι πριν τρείς μέρες αγωνίζονταν μέχρι αργά το βράδυ στον Πολύγυρο έδωσαν όλο τους το είναι και επάξια κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του ομίλου μας.
Τέλος αν θεωρείτε ότι το βόλεϊ 🏐 είναι αυτή η συμπεριφορά με συνθήματα που βρίζουν σπίτια μάνες οικογένειες μπροστά σε πολλά ανήλικα παιδιά που δυστυχώς αυτά παίρνουν ως παράδειγμα τότε λυπάμαι. Το ότι η ίδια σας η κερκίδα σε κρίσιμο σημείο πέταγε μπουκάλια στο γήπεδο το ξέρουμε και το ξέρετε καλά για πιο λόγο έγινε και λυπάμαι όχι αυτούς αλλά όλους τους παίκτες του φοίνικα Πολίχνης γιατί οι κόποι τους, η προσπάθεια τους η αγωνιστικότητα τους και οι ίδιοι τους εξευτελίζονται από αυτές τις συγκυρίες και τις συμπεριφορές!!!
Αυτή η εικόνα του νικητή, γιατί δόθηκαν επαναλήψεις που δικοί σας οπαδοί και το γνωρίζουν όλοι κάνανε ανάρμοστα πράγματα, δεν θα έπρεπε να σας χαροποιεί.
Η νίκη και παικτικα μπορεί να ήταν και δική σας αλλά με αυτόν τον τρόπο ρίξατε τους εαυτούς σας και εν τέλει δεν γνωρίζουμε ποιός πραγματικά έφυγε νικητής από το γήπεδο σήμερα .
Εμείς όντας εκεί για την ομάδα μας νιώθουμε περήφανοι που μας χάρισαν το κύπελλο και παρά τα όσα συνέβησαν δεν σταμάτησαν να παλεύουν με το ήθος τους και τις αρχές τους μέχρι τέλους με υπερπροσπάθεια ατομική και συλλογική.
Εμείς είμαστε νικητές και στην δεύτερη θέση γιατί το κάναμε με την αξία μας. Και αν και με φόβο του τι θα συμβεί πήγαμε μια χούφτα άνθρωποι σε αυτό το αφιλόξενο περιβάλλον...
Μπράβο σε όλους.
Μακάρι να έρθει και η άνοδος για την ομάδα του φοίνικα.
Εμείς θα συνεχίσουμε να διδάσκουμε αθλητική παιδεία και βόλεϊ 🏐 και ας είμαστε μια ζωή δεύτεροι. Τουλάχιστον θα έχουμε το κούτελο μας καθαρό!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους...

Αναστασία Λογαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads