Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-02-21

Και ομως υπαρχουν παπουτσια μονο για βόλεϊ


 Για να πετύχεις σε οποιοδήποτε άθλημα, πρέπει να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό –– και το βόλεϊ

σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Για ένα άθλημα που λαμβάνει χώρα σε κλειστό χώρο σε σκληρό γήπεδο και περιλαμβάνει γρήγορες κινήσεις, ωστόσο, είναι ενδιαφέρον το πώς το βόλεϊ λαμβάνει σχετικά λίγη προσοχή όσον αφορά τα υποδήματα. Χωρίς πολλές επιλογές για συγκεκριμένα υποδήματα για το βόλεϊ, ορισμένοι επιλέγουν  παπούτσια μπάσκετ Nike  και παρόμοια, και σε πολλές περιπτώσεις αυτό λειτουργεί μια χαρά.   Υπάρχουν  μερικά καταπληκτικά αθλητικά παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί μόνο για βόλεϊ.

 Ακολουθούν μερικές από τις προτάσεις μας για τα καλύτερα παπούτσια για βόλεϊ

1. ASICS GEL-Rocket 9

Τα ASICS Gel-Rocket 9 σίγουρα θα ανεβάσουν το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο. Αυτά τα αθλητικά παπούτσια διαθέτουν τη χρήση της  περίφημης τεχνολογίας GEL της ASICS  για μέγιστη απορρόφηση κραδασμών στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Διαθέτουν ένα ελαφρύ επάνω πλέγμα με συνθετικές επικαλύψεις για άνεση και στήριξη. Η χυτευμένη ενδιάμεση σόλα EVA παρέχει επίσης επιπλέον απορρόφηση κραδασμών και εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών. Αλλά το πραγματικό χαρακτηριστικό σε αυτά τα παπούτσια είναι η χρήση της τεχνολογίας Trusstic System, η οποία παράγει ένα χυτό μαξιλάρι κάτω από το μέσο του ποδιού που ελέγχει τη στρέψη και επιτρέπει στους αθλητές να αλλάζουν εύκολα κατευθύνσεις. Αυτά τα παπούτσια θα σας οπλίσουν με αυτοπεποίθηση σε οποιοδήποτε γήπεδο.

 

2. Nike Volley Zoom Hyperspike

Αυτό το δημοφιλές sneaker λατρεύεται από πολλούς λάτρεις του βόλεϊ. Το Nike Volley Zoom Hyperspike είναι ένα ολοκληρωμένο παπούτσι υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί για παίκτες όλων των θέσεων. Το sneaker διαθέτει μια ελαφριά ενδιάμεση σόλα Phylon που παρέχει καλή προστασία από κρούση και επιπλέον άνεση. Το παπούτσι είναι επίσης σχεδιασμένο με την τεχνολογία Flywire 3.0, η οποία του δίνει μια αναπνεύσιμη εφαρμογή από το πόδι στο επάνω μέρος που ασφαλίζει πλήρως το πόδι μέσα στο παπούτσι. Εάν είστε επιθετικός παίκτης βόλεϊ, δοκιμάστε αυτά τα λακτίσματα –– θα νιώσετε ότι μπορείτε να πετάξετε γύρω από (και πάνω) από το γήπεδο.

 

3. Adidas Originals Crazyflight Bounce 2

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Adidas (η οποία είναι ανταγωνιστική σε τόσα πολλά αθλήματα) έχει δημιουργήσει επίσης μια εξαιρετική σειρά παπουτσιών βόλεϊ. Το Adidas Originals Crazyflight Bounce 2 έχει σχεδιαστεί για τους πιο γρήγορους αθλητές βόλεϊ. Διαθέτει ελαφρύ από πούπουλο, διχτυωτό επάνω μέρος που αναπνέει, ενισχυμένο με νήμα TPU. Είναι επίσης σχεδιασμένο με μαξιλάρι υψηλής απόκρισης για την απορρόφηση των κραδασμών, ενώ η εξωτερική σόλα παρέχει ισχυρό κράτημα σε εσωτερικές επιφάνειες. Εάν είστε ένας από τους πιο γρήγορους παίκτες στο γήπεδο, αυτά τα αθλητικά παπούτσια θα σας δικαιώσουν.

4. Mizuno Wave Tornado X

Το Mizuno Wave Tornado X είναι μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της μέγιστης απόδοσης και της τεχνολογίας. Δημοφιλές εδώ και μερικά χρόνια, αυτό το sneaker διαθέτει κατασκευή τεχνολογίας infinity wave με εξαιρετικής ποιότητας καουτσούκ που παρέχει ανώτερη πρόσφυση σε εσωτερικές επιφάνειες. Η τεχνολογία Dynamotion fit παρέχει τέλεια άνετη εφαρμογή, ακόμη και καθώς αυξάνει την ευελιξία και μειώνει την αστάθεια στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Εάν είστε έτοιμοι για την καλύτερη τεχνολογία στα παπούτσια, αυτά είναι ακόμα που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022.


  Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν παπούτσια μπάσκετ,

5,Zoom Freak 3,
Τα «Freaks» είναι η χαρακτηριστική σειρά παπουτσιών του δύο φορές MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το παπούτσι με την υπογραφή του Antetokounmpo  έκανε το ντεμπούτο του πριν από μερικά χρόνια και η τελευταία έκδοση, το Zoom Freak 3, είναι η καλύτερη μέχρι τώρα. Αυτό το sneaker διαθέτει χυτευμένο λουράκι στο μέσο του ποδιού για επιπλέον στήριξη και εξωτερική επικάλυψη για μέγιστη σταθερότητα. Η απορρόφηση των κραδασμών δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετική χάρη στη συνδυασμένη χρήση λοβών Phylon και Zoom στο μπροστινό μέρος για μια αίσθηση αναπήδησης. Εάν είστε ένας ισχυρός αθλητής που μπορεί να παίξει οποιαδήποτε θέση (όπως ακριβώς ο Αντετοκούνμπο), τότε αυτά τα παπούτσια είναι για εσάς!
Δοκιμάστε ένα από τα ζευγάρια εδώ και πιστεύουμε ότι θα είστε ευχαριστημένοι με το πώς νιώθετε στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads