Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-02-23

Ο καλύτερος παίκτης για τον οποίο οι νέοι ίσως να έχουν ακούσει…αλλά και οι παλιοί μάλλον έχουν ξεχάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

 



Ο Bengt Gustavsson έπαιζε το 1988/89 στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και μετά στην Ιταλία για κορυφαίες ομάδες όπως η Santal Parma και  Sisley Treviso. Η Εθνική Σουηδίας ήταν μια ομάδα σε άνοδο, με επικεφαλής τον προπονητή Άντερς Κρίστιανσον. Τελικά, με τον Gustavsson ως το αστέρι της ομαδας, προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 και σε δύο ημιτελικούς Ευρωπαϊκου Πρωταθλημάτος, κερδίζοντας το ασημένιο στην έδρα τους το 1989 . Η ομάδα και το αστέρι της έφυγαν γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας. ο Gustavsson θύμα ατυχήματος με μοτοσικλέτα που τελείωσε την καριέρα του, και η Εθνική Σουηδίας σε μεγάλο βαθμό λόγω της απουσίας του αστεριού της.

Thanasis Moustakidis,Dimitris Kazazis,Georgios Ntrakovits,Lefteris Terzakis,Stefanos Polizos,11-Bengt Gustafsson,Michalis Triantafyllides,Vassilis Xerovasilas,Giorgos Lykoudis,Giannis Fakas,Andreas Theodorides,Sotiris Amarianakis
(Giannis Laios coach)

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκρηκτικότητα  την ισορροπία ,την αθλητικότητά  καθώς και την  ευκολία με την οποία τα κάνει όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads