Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-01-23

 Απ "όλα" είχε στο ΑΕΝ Αγ. Τριάδος - Ιωνικός 3-2 (φώτο)


Απ "όλα" είχε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής στο ΑΕΝ Αγ. Τριάδος - Ιωνικός  3-2 (25-27, 17-25, 25-16, 27-25, 15-13)!

Ανατροπές! Αφού η ΑΕΝ αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 κατόρθωσε να πάρει στο τέλος τη νίκη με 3-2!

Στοιχηματική εταιρεία, που μάλιστα απ ότι έλεγαν αυτοί που ασχολούνται με το στοίχημα, στο 0-2, έδινε 1, 05 στον Ιωνικό και 7,5 στην ΑΕΝ! Άραγε απ όσους ήταν στο γήπεδο, το ρίσκαρε κανείς;  

Μέχρι και παράπονα από "παράγοντα" ακούσαμε για τον "Μυστήριο" (που πάλι δικαιώθηκε), γιατί λέει ότι επηρεάζει τις αθλήτριες, όταν προβλέπει ότι θα χάσουν!!!!! Όταν όμως έγραφε ότι θα κέρδιζε η ομάδα του, δεν έλεγε τίποτε!

Το ποιο σημαντικό του αγώνα, αν και λόγω της κρισιμότητας αλλά και της διακύμανση του,  τόσο στην κερκίδα (οι φίλαθλοι του Ιωνικού ήταν περισσότεροι), όσο και στον αγωνιστικό χώρο, το κλίμα ήταν άριστο! Σ΄αυτό, εκτός απ τους δυο προπονητές και τις αθλήτριες, συνέβαλλαν και οι δυο πρόεδροι των ομάδων, Κώστας Τσιλιγκός και Γιώργος Γεωργιάδης, που εκτός του ήπιου χαρακτήρα τους,  είναι και  φίλοι! 




























Ο πρόεδρος του Ιωνικού Γιώργος Γεωργιάδης μαζί με την 16η κόρη του Νικολέτα,  που στάθηκε επάξια  σε όλο τον αγώνα, αν και αγωνίστηκε για  πρώτη φορά ως βασική!

Τα κορίτσια της ΑΕΝ πανηγυρίζουν  την μεγάλη ανατροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads