Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-09-30

Ήττα της Κηφισιάς από Ολυμπιακό.


Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε από τον Ολυμπιακό η Κηφισιά σε αγώνα προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Η ομάδα των βορείων προαστίων έδειξε σημάδια κόπωσης εξαιτίας της προετοιμασίας, αλλά και του χθεσινοβραδινού αγώνα με τον Κέρκη στο Ζηρίνειο. Παρόλα αυτά ο προπονητής Κώστας Χριστοφιδέλης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του.

«Αχίλλειος πτέρνα» για την Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν η υποδοχή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πιέζοντας στο σερβίς κατάφεραν να πάρουν συνολικά 14 άσους. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ με 25-18 και 25-17, όμως η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση στο 3ο σετ το οποίο κατέκτησε με 25-16. Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι τα «μισά της διαδρομής» όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά ασφαλείας φτάνοντας στο 25-18.

Ακολούθησε και 5ο σετ το οποίο η Κηφισιά κατέκτησε 15-12 με τους δύο προπονητές να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές.

Ολυμπιακός: ( Τζουλιάνι) Τραβιτσα, Κουμεντακης, Ινταλγκο, Παγενκ, Λινάρδος, Στερν, Λίμπερο ο Τζιαβρας επίσης έπαιξαν οι Χανδρινός, Δαλακουρας, Παπαγγελοπουλος, Ζουπανι.

Κηφισιά:( Χριστοφιδελης) Στιβαχτης, Ρικάρντο, Chavers, Μaycon, Φιλιππακοπουλος, Οκοσανοβιτς και Λίμπερο ο Κοντοσταθης, Επίσης έπαιξαν οι Σπηλιώτης, Ρουσόπουλος, Παπαδόπουλος, Κοσμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads