Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-02-09

Ο Μάντης Κάλχας προβλέπει, για την Β΄Εθνική Ανδρών ΕΠΕΣΘ!


Την προηγούμενη εβδομάδα προβλέψαμε σωστά για όλα τα παιχνίδια, ίσως λίγο έξω ένα σετ με το ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΤΣΗΣ, αλλά είπαμε ο ΒΟΤΣΗΣ είναι ομάδα ερωτηματικό καθώς κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφίες ή βίντεο από τους αγώνες παίζουν άλλοι. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα όμως:

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ : Το μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας, παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι με διαφορά η καλύτερη και πιο φρέσκια ομάδας της κατηγορίας με πληρότητα σε όλες τις θέσεις, κάποιους νεαρούς παίκτες με προσόντα όπως ο αριστερόχειρας ακραίος που κάνει σωστά όλα τα βασικά του αθλήματος. Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που θέλει να ανέβει Α2 (ε και ο ΙΩΝΙΚΟΣ φαντάζομαι) και θα τα καταφέρει. Ο Φοίνικας είναι έμπειρη ομάδα και θα ήταν ακόμη πιο ανταγωνιστικός αν δεν έχανε τους δύο καλύτερους ακραίους του με σοβαρούς τραυματισμούς (περαστικά στα παιδιά). Το παιχνίδι εξαρτάται από τον ΗΡΑΚΛΗ και το πόσο θα πιέσει στο σέρβις. Ο Φοίνικας έχει ακραίους που δυσκολεύονται στην υποδοχή και αν δεν κρατήσει ο πρώην γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ τότε θα πάει γρήγορα το ματς. Προβλέπω οπαδικές καθυστερήσεις αλλά τελικά νίκη 3-0 (ίσως πάρει ένα σετ ο Φοίνικας)

Ν. ΒΟΤΣΗΣ – ΔΑΣΩ: Ήρθε η ώρα για νίκη για τον ΒΟΤΣΗ στο 2022, άντε μήπως και προβλέψουμε σωστά και κάνα παιχνίδι του.  Αν επανέλθουν οι τραυματίες ο ΒΟΤΣΗΣ θα παλέψει μέχρι τέλους, κάνω πρόβλεψη. Το ΔΑΣΩ οι λίγοι γενναίοι συνεχίζουν την πορεία τους στην Β Εθνική, χωρίς πολλές απαιτήσεις. Το παιχνίδι θα λήξει 3-0 και γρήγορα για μπύρες στο νησί της Αφροδίτης.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ – ΔΕΛΤΑ: Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ πέρασε εύκολα από τον Πολύγυρο, πιο εύκολα από ότι περιμέναμε με βάση την ως τώρα εικόνα των δύο ομάδων και συνεχίζει σταθερά στην τρίτη θέση. Ενισχύθηκε σε 1-2 θέσεις και θα είναι ανταγωνιστική πιστεύουμε και για την δεύτερη θέση. Για την Καλαμαριά παίκτης κλειδί ο διαγώνιος που αν λείπει υπάρχει θέμα σε δύσκολα παιχνίδια. Το ΔΕΛΤΑ δεν θα αντισταθεί καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Προβλέπω 3-0 και δοκιμές σχημάτων από τις δύο ομάδες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ: Οι γηπεδούχοι στις Συκιές παίζουν καλά και θεωρώ ότι θα δυσκολέψουν τον ΙΩΝΙΚΟ που έχει καλό υλικό αλλά παρασύρεται σε αβίαστα λάθη πολλές φορές. Συναντήσεις πρώην συμπαικτών μεταξύ των δύο ομάδων οι οποίοι μάλιστα ξεχωρίζουν για την σταθερότητα τους στην ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΎ (πασαδόρος και διαγώνιος). Προβλέπω 0-3 με γεμάτα σετ (ίσως να κλέψει και ένα σετ ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads