Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-05-18

Διαζύγιο Ιόβτσεβ με Φιλαθλητικό Λάρισας! Τυχερός ο αντικαταστάτης του!


Χώρισαν οι δρόμοι του Ιόβτσεβ με το Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό Σύλλογο με τους βασικούς λόγους της αποχώρησης του από την ομάδα να είναι τα συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος αλλά και η οικονομική προσφορά που δέχτηκε για την νέα σεζόν.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιόβτσεβ συνέδεσε το όνομα του για 15 ολόκληρα χρόνια με την 30χρονη ιστορία του συλλόγου. Έχει πετύχει έξι ανόδους στη γυναικεία ομάδα φτάνοντας τη στην Α1 εθνική γυναικών, αναπτυξιακά έχει κερδίσει τρία πανελλήνια πρωταθλήματα και δεκάδες μετάλλια έχοντας δημιουργήσει επίσης δεκάδες αθλήτριες για την εθνική ομάδα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως όταν επέστρεψε στην ομάδα πριν από τέσσερα χρόνια βρήκε την ομάδα στις τοπικές κατηγορίες και την ανέβασε στην Α2 εθνική κατηγορία με νεαρές αθλήτριες του συλλόγου. Σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να κερδίσει δυο συνεχόμενες φορές την 2η και την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων με αποτέλεσμα να κάνει τον Φιλαθλητικό να είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα η οποία διεκδικεί  μετάλλια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. 

Τυχερός ο αντικαταστάτης του ( Πέτρος Πνάκας), διότι η ομάδα του Φιλαθλητικού είναι από τα φαβορί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads