Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Πόσα χρόνια διαρκεί η υποχρέωση για μια "διευκόλυνση";


Αυτός τις ημέρες ακούμε σποραδικά από παράγοντες:
"Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την ΕΟΠΕ αλλά αισθανόμαστε υποχρεωμένοι στον τάδε παράγοντα γιατί μου έκανε μια εξυπηρέτηση - διευκόλυνση!
Δηλαδή;
"Να.... μια παραπάνω αναπτυξιακή μεταγραφή, μια εκπρόθεσμη, μια ανάθεση τουρνουά,   μια  υπόσχεση ή και χορήγησης  Wild card κλπ." ήταν ορισμένες που ανέφεραν!

Με την λογική και το σκεπτικό αυτό δεν θα πρέπει να αλλάξει ποτέ η διοίκηση της ΕΟΠΕ, αφού όταν είσαι αρκετά χρόνια, επόμενο είναι να δημιουργηθούν  φιλίες, εξαρτήσεις και εξυπηρετήσεις!

Η ιστορία όμως του Βόλεϊ, ευτυχώς μας έχει αποδείξει  ότι οι παράγοντες των σωματείων δεν βλέπουν κοντόφθαλμα και μετά την 25ετη διοίκηση του Θανάση Μπελιγράτη,  (που φαντάζεστε αυτή πόσα ρουσφέτια  θα είχε κάνει),  να εκλέξει τις διοικήσεις του Στέλιου Προσαλίκα, Αχιλλέα Μαυρομάτη και την τωρινή του Γιώργου Καραμπέτσου!

Γιατί λοιπόν τώρα θα  πρέπει να είμαστε πάλι υποχρεωμένοι σε ορισμένους, οι οποίοι  πιστεύουν ότι ότι έχουν το κληρονομικό χάρισμα και "γεννήθηκαν για να μας διοικούν", σκεπτόμενοι  μόνο τα μικρά πρόσκαιρα προσωπικά μας συμφέροντα και όχι μακροπρόθεσμα  και την ανάπτυξη του αθλήματος;




 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου