Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Το μήνυμα του Τάσου Πασπάλα για τις σημερινές εκλογές!


Φίλες και Φίλοι του Βόλεϊ,

Σας καλούμε όλους σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου, να ψηφίσουμε μαζικά τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ελπίζοντας το Βόλεϊ να δει καλύτερες μέρες και η επιλογή μας να σηματοδοτήσει μια καινούργια αρχή.

Ταξίδεψα σε όλη την Ελλάδα, έφτασα μέχρι την ακριτική και τη νησιωτική χώρα, συνομίλησα με τους παράγοντες που εκκολάπτουν τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές του Βόλεϊ. Μπορώ να πω ότι βγήκα πολλαπλά κερδισμένος. Προφανώς και δεν έλυσα τα προβλήματά τους, κατέγραψα όμως τις ανησυχίες τους, την αγάπη τους για το Βόλεϊ και προπάντων την προσφορά τους στα παιδιά, στην οικογένεια, στην τοπική κοινωνία και στο άθλημα. Ανιδιοτελείς εργάτες που έχουν ανάγκη από την προσοχή μας ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ. Δεν υποσχέθηκα απολύτως τίποτα, άφησα όμως πίσω την καρδιά μου και την υπόσχεση να επιστρέψω πιο δυνατός και κάτω από άλλες συνθήκες!

Φίλες και φίλοι του Βόλεϊ, είμαι και εγώ ένας από σας, είμαι 14 χρόνια παράγοντας της Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία. Έρχομαι με σχέδιο, με θέσεις, με πρόγραμμα και με τους κατάλληλους συνεργάτες να δώσουμε τις λύσεις που απαιτεί το άθλημά μας. Ένα άθλημα που έχει χάσει την αισιοδοξία, την αίγλη και την αυτοπεποίθησή του.

Δεν θα κινηθούμε αυταρχικά, δεν θα χρησιμοποιήσουμε παλιές και αναχρονιστικές μεθόδους, κάνοντας υπολογισμούς στο μπακαλοτεύτερο, δίχως όραμα, δίχως φαντασία, δίχως οργάνωση και προγραμματισμό.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα φέρουμε το καινούργιο, θα κινηθούμε με ήθος, με αξιοπρέπεια και σκληρή δουλειά και ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

Το ΕΓΩ, η έπαρση και η αλαζονεία τέλειωσαν, θα επικρατήσει το ΕΜΕΙΣ, η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, η εύστοχη και η σκληρή δουλειά.

Η ψήφο σας, είναι το μόνο μέσο για να επανεκκινήσουμε το Βόλεϊ.

Ζητάμε την στήριξή σας, ζητάμε την ψήφο σας!

Σας ευχαριστούμε

Τάσος Πασπάλας

Ενημέρωση:
1. Κανείς δεν μπορεί να δει τι ψηφίσατε πριν και μετά τις εκλογές.

Δεν δίνουμε σε κανέναν τους κωδικούς Taxis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου