Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Πάλι "πίσω" από τον Τάσο Πασπάλα! Θυμήθηκαν ξανά μετά από 7 χρόνια, τη στέγαση του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ.


Αφού καθυστέρησαν 7 χρόνια,  16 ημέρες πριν τις εκλογές  η ΕΟΠΕ θυμήθηκε την στέγαση του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ, ένα θέμα που το έτρεχε πριν επτά χρόνια ο Τάσος Πασπάλας, αλλά δεν ολοκληρώθηκε γιατί "κάποιος το φρέναρε"!

Διαβάζουμε σήμερα 3/10/2024 στο site της ΕΟΠΕ:
"Η στέγαση του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ στο επίκεντρο της συνάντησης Καραμπέτσου - Χαρδαλιά"

NEWS , 03 Οκτωβρίου 2024
Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριο Χαλβατζή, την ταμία του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη και στελέχη της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Σε συνέχεια των επαφών και των εξαγγελιών από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση τέθηκε το ζήτημα της συνολικής στέγασης του Ελληνικού βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ σε έναν ενιαίο χώρο πάνω σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στήριξης των αθλητικών ομοσπονδιών των ομαδικών αθλημάτων από την Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα άμεσης στήριξης της Περιφέρειας σε προγράμματα Ανάπτυξης και Διοργανώσεων της Ε.Ο.ΠΕ.

«Όπως πάντα ο Περιφερειάρχης, ο καλός φίλος και πάνω απ΄όλα φίλαθλος Νίκος Χαρδαλιάς μας εκπλήσσει ευχάριστα. Τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν πολύ ευχάριστα πράγματα για τα δύο Ολυμπιακά Αθλήματα του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ. Μέχρι τότε εγώ, οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. και όλα τα στελέχη της Ε.Ο.ΠΕ. έχουμε πολύ δουλειά και προετοιμασία για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Για το ίδιο θέμα πριν επτά χρόνια, ο Τάσος Πασπάλας ταμίας της ΕΟΠΕ τότε και μαζί με τον Νεκτάριο Χαλβατζή, έκανε παρόμοιες διαπραγματεύσεις (23/11/2017), με τον  τότε  Αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Πάντζα! (φώτο)
Και όπως αναφέρει στην σελίδα του στο f/b στις 2/6/2024:
Πέρασαν 7 Χρόνια και αξίζει να σημειώσω, ότι η ακύρωση της προσπάθειας (όντας ταμίας της ΕΟΠΕ), για να έρθει το γήπεδο του beach volley στα χέρια της Ομοσπονδίας, όπως και η απαξίωση της συζήτησης για το σπίτι του Βόλεϊ στην Παιανία, μόνο υπαιτιότητα της Περιφέρειας δεν ήταν.
Πρέπει επίσης να τονίσω, τη μεγάλη προσπάθεια του  Spiros Pantzas για να ευοδώσει το κλείσιμο, της καθόλα συμφέρουσας διαπραγμάτευσης και δυστυχώς τον απογοητεύσαμε !

Τι να κάνουμε προεκλογική περίοδο έχουμε!
Όσα προβλήματα  δεν λύθηκαν τα τελευταία  οκτώ χρόνια, θα λυθούν μέσα σε ένα μήνα πριν τις εκλογές! 




 




1 σχόλιο:

  1. Να αναγνωρίσουμε στο κ.Πρόεδρο πως μετά τον κ.Χαλβατζή και κ.Καβαλιεράκη προβάλει και τρίτο πρόσωπο του ΔΣ την κ.Χρόνη…μιλάμε για μεγαλείο ψυχής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή