Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Με τον Τάσο Πασπάλα υποψήφιος ο Άγγελος Κυτριλάκης!


Τον  δέκατο τέταρτο υποψήφιο της παράταξης του ανακοίνωσε ο Τάσος Παπάλας.
Είναι ο  Άγγελος Κυτριλάκης από τον ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ (Χίος)

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Άγγελος Κυτριλάκης, ζει μόνιμα στη Χίο και εργάζεται ως Φυσικοθεραπευτής από το 2016 έως και σήμερα. Η ενασχόληση του με την Πετοσφαίριση ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Αγωνίστηκε στις ομάδες του νησιού ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ Γ.Σ., Φ.Ο.Κ. και ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Θεσσαλονίκη, αγωνίστηκε στην ομάδα του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Σ.Φ. ΣΥΚΕΩΝ.

Από το 2018 έως και σήμερα είναι μέλος του σωματείου Γ.Σ.ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ (¨ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ), με πολλές επιτυχίες σε επίπεδο Ζ’ Περιφέρειας τόσο σε αναπτυξιακά τμήματα όσο και στη γυναικεία ομάδα. Αποκορύφωμα η συμμετοχή της για 3 αγωνιστικές περιόδους (2012-2013,2013-2014 και 2018-2019) στην Α2 εθνική κατηγορία.

Προσωπικό Μήνυμα

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόταση του υποψήφιου προέδρου Τάσου Πασπάλα. Συμμετέχω στις εκλογές, για να αναδείξω τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία στην νησιωτική περιοχή του Αιγαίου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Εκτίμησα την προτροπή του κ. Πασπάλα, να υπάρξει μια φωνή από την πλευρά του Αιγαίου, η οποία θα θυμίζει στο ΔΣ της ΕΟΠΕ τα προβλήματα που αφορούν τις ακριτικές μας περιοχές και τα οποία χρειάζονται λίγη καλή θέληση και καλή διάθεση για να επιλύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου