Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Δύσκολη νίκη για τη Νέα Γενεά με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 3-0 στο τουρνουά της Πρέβεζας


Μπορεί το αποτέλεσμα να δίνει μια καθαρή νίκη της Νέας Γενεάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 3-0 στα σετ, ωστόσο η νίκη ήταν δύσκολη, στο τουρνουά της Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Φλώρου είχαν τη τύχη με το μέρους τους και παρουσιάζοντας μια καλή εικόνα στο γήπεδο πήραν τη νίκη, κερδίζοντας την Καλαμάτα με (25-20), (25-22), (25-22).

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας στερήθηκε την Κάκα, η οποία τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά την πτώση της στο δάπεδο, στο πρώτο σετ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας προκειμένου να κάνει εξετάσεις.

Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοικτά παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι στους θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας.

Η Νέα Γενεά με τη νίκη αυτή πήρε και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει σήμερα Σάββατο και θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μπαλζώης, Καραγιάννης.

Νέα Γενεά (Δημήτρης Φλώρος): Νώτη, Μπαλογιάννη, Μητακίδου, Ράντοβιτς, Τσελλίδη, Ρωσσιάδου, Ζεκιολλάρι, Τσιουκαλά, Μπάλλα, Αλεξανδρίδου, Βλάσση, Φίτσιου.

Απόλλων Καλαμάτας (Χρήστος Δημητρακόπουλος): Μπεκιάρη, Θεοδωροπούλου, Δρούγα, Ρεντούμη, Κοτσαρίνη, Λαδά, Κάκα, Ευθυμιοπούλου, Βουλγαράκη, Λέντσιοτακ, Μαυρωειδή, Τσαμπάϊ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου