Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Προεκλογική περίοδος είναι........ υπόσχονται πολλά, σε πολλούς!


Κατά  την σημερινή  (4/7/202) συνεδρίαση του  Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, πάρθηκε η απόφαση την θέση της ομάδος των Πρωταθλητών Πεύκων που αποχώρησαν απο την Volley League των γυναικών, να γίνει με προτεραιότητα από τις ομάδες, με βάση την τελική κατάταξη της Pre League της σεζόν 2023-24.
Έτσι την θέση παίρνει  η ομάδα των Αμαζόνων, που κατέλαβε την τρίτη θέση  στην Pre League τη σεζόν 2023-24 και με την οποία συμφωνούμε απόλυτα, γιατί είναι δίκαιο!
Ως εδώ όλα καλά!
Ποια ομάδα όμως θα συμπληρώσει το κενό των Αμαζόνων στην Pre Leagueτων Γυναικών;
Με την ίδια  λογική, θα έπρεπε η ΕΟΠΕ, όπως αποφάσισε  με βάση  την τελική κατάταξη της Pre League τη σεζόν 2023-24, να προτείνει την ομάδα των Αμαζόνων, έτσι θα έπρεπε να προτείνει ως πρώτη ομάδα που έχει το δικαίωμα να ανέβει στην Pre League των Γυναικών, την Ε.Α. Λάρισας, που κατέλαβε την δεύτερη θέση στην Α2 Γυναικών πίσω από την ομάδα του Περσέα που τερμάτισε πρώτος!
Αλλιώς δεν γίνεται: 'δυο μέτρα και δύο σταθμά;"

Τι όμως "κουφό" διαβάζουμε στο volleynews.gr για το θέμα:

"Η λύση που πρότεινε ο Δατσέρης (πρόεδρος ΕΠΕΣΘ)  και αποκάλυψε στο volleynews.gr αφού την κατέθεσε στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ είναι: «Η 2η ομάδα της Β κατηγορίας που είναι το Πειραματικό να ανέβει στην Α2 γυναικών και η Νέα Γενεά που είναι στην 3η θέση της Α2 γυναικών να ανέβει στην Pre League ώστε να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει η ομάδα που θα φύγει από την Pre League για να συμπληρώσει τη θέση στη Volley League (σ.σ. οι Αμαζόνες). Έτσι δεν θα πειραχτούν οι τρεις κατηγορίες της ΕΠΕΣΘ και θα δοθεί ένα μπόνους σε δύο ομάδες της Ενωσης μας που τελικά πλήρωσε το μάρμαρο από όλη αυτή την κατάσταση. Όλα όμως είναι μέσα στο προγράμμα. Για αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε τους συναδέλφους μας και να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές κατηγορίες που έχουν ενδιαφέρον τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Δηλαδή δεν θα τηρηθεί η ίδια τακτική που άφορά την τελική κατάταξη, αλλά για να μην πειραχτούν οι κατηγορίες της ΕΠΕΣΘ, θα πρέπει να ανέβουν δυο ομάδες της Ένωσης στις επάνω  κατηγορίες, δίχως να το δικαιούνται!
Και γιατί;
Η Νέα Γενεά τερμάτισε στην  4η θέση της Α2 γυναικών, αφού έχασε στα χιαστί μπαράζ από τον Περσέα και  σύμφωνα με την  σημερινή απόφαση της ΕΟΠΕ, βάση της τελικής κατάταξης, την άνοδο δικαιούται  πρώτα η ΕΑ Λάρισας, μετά η Αργώ Βόλου και μετά η Νέα Γενεά!
Εκτός και αν δικαιολογούν με "γεωγραφικά κριτήρια"!
Δεν γίνεται όμως στην μια περίπτωση να ισχύει σύμφωνα με την τελική κατάταξη και στην άλλη με γεωγραφικά κριτήρια;
Γιατί έτσι την άνοδο στην  Volley League των γυναικών, δεν  έπρεπε να την πάρει η ομάδα  των Αμαζόνων αλλά Ελπίδα Αμπελοκήπων, την οποία και  είχαν ενημερώσει από την ΕΟΠΕ και περίμεναν έως την Παρασκευή την οριστική απάντηση της, που ήταν ΝΑΙ!
Τώρα τι άλλαξε μέσα σε δυο ημέρες;
Προεκλογική περίοδος είναι, υπόσχονται πολλά σε πολλούς!

Όσο για την άνοδο του Πειραματικού στην Α2 Γυναικών, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!
Διότι πως είναι δυνατόν να ανέβει κατηγορία το Πειραματικό που βγήκε δεύτερο στην ΕΠΕΣΘ, δεν πήγε καν στα μπαράζ ανόδου για την Α2 των Γυναικών και να δικαιούται αυτό την άνοδο και όχι η τρίτη ομάδα των μπαράζ, ο Φιλαθλητικός Λάρισας, που πρόεδρος του είναι το μέλος της ΕΟΠΕ Βασίλης Ακριβούλης;

Είπαμε:Προεκλογική περίοδος είναι, υπόσχονται πολλά σε πολλούς!

Μόνο σίγουρο,  θα αργήσουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα από τις πολλές προσφυγές!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου