Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τα Vintage Ανδρών, Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ!

 


Μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τα  Vintage Ανδρών, Γυναικών και Μικτών ομάδων της Ένωσής μας.

23 ομάδες Ανδρών, 18 ομάδες Γυναικών, 20 μικτές ομάδες από όλη την Αττική, 370 αγώνες , 800 περίπου αθλητές και αθλήτριες, ενδιαφέρουσες φάσεις, ένταση, παλμός, ενθουσιασμός, γέλιο, απόλαυση και ευγενής άμιλλα τα βασικά χαρακτηριστικά των vintage.

Παλιοί αθλητές και αθλήτριες, συναντήθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους με ανθρώπους, που για πρώτη φορά γνώρισαν το άθλημα του βόλεϊ, «χτίστηκαν» ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

Τα σφυρίγματα των διαιτητών συνέβαλαν τα μέγιστα στην αρτιότητα των αγώνων και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά.

Το όραμά μας για το μέλλον η συνέχιση της επιτυχημένης τρέχουσας καθημερινής διαχείρισης, η αντιμετώπιση των δυσκολιών, η κατανόηση προβλημάτων, με στόχο την αύξηση των ομάδων και την ενσωμάτωση νέων συμμετεχόντων.

Κλείνοντας μια ακόμη αγωνιστική χρονιά vintage , ο απολογισμός αποτυπώνεται θετικός. Η ΕΣΠΕΔΑ ως διοργανώτρια αρχή,  στάθηκε αρωγός, τηρώντας τις ισορροπίες. την αντικειμενικότητα και ένα υψηλό  επίπεδο παροχής υπηρεσιών, θέτοντας γερές βάσεις για τη συνέχιση της τόσο επιτυχημένης διοργάνωσης.

Φίλες και φίλοι σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και τη συνεργασία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στους αγωνιστικούς χώρους, τον Οκτώβρη του 24 με τα Vintage Ανδρών και Γυναικών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου