Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Θα μείνουν με την όρεξη!


Σύμφωνα με το volleynewsthessalias μετά από 2,5 μήνες περίπου αναμονής ο ΣΠΑ Καρδίτσας πήρε το επίσημο ”οκ” από την Ομοσπονδία και έτσι και την επόμενη αγωνιστική θα συμμετέχει στην στην Α2 των  γυναικών!
Άμεσα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός που είχε πάει πίσω, λόγω της ασάφειας που είχε δημιουργηθεί μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβάζονταν από τον Βόρειο όμιλο, με στόχο να οργανωθεί εν όψει της νέας σεζόν.

Έτσι το λάθος που υπήρχε στην προκήρυξη, για το πόσες ομάδες υποβιβάζονται από την Α2 Γυναικών διορθώθηκε και δικαίως η ομάδα του ΣΠΑΚ παραμένει στην κατηγορία!

Τώρα αν  ορισμένες ομάδες τις υποσχέθηκαν προεκλογικά για  την θέση του ΣΠΑΚ, "wild cart"   θα μείνουν με την όρεξη!

2 σχόλια:

  1. "Μια φορά κι έναν καιρό" ήταν το ελληνικό βόλεϊ, γι αυτό προσοχή στα Σωματεία που ΔΕΝ κατάφεραν αθλητική αναγνώριση αυτή την χρονιά κι ας αγωνίστηκαν σε Εθνική Κατηγορία. Η περίπτωση του ΣΠΑΚ ήταν ασάφεια, η ΑΛΛΗ αποτελεί σκάνδαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην περίπτωση του ΣΠΑΚ έπρεπε αμέσως να ενημερώσουν το σωματείο ότι παραμένει στην κατηγορία, όσο για το σωματείο χωρίς την την αθλητική αναγνώριση άμεση αποβολή. Και μην μου πει κάποιος ότι διαταράσσεται το πρωτάθλημα γιατί κατά καιρούς και σε μεγαλύτερες κατηγορίες έχουν αποχωρήσει αρκετές ομάδες χωρίς προβλήματα. Επιβραβεύουν δηλαδή το Ζαμάν φου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή