Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Δήμητρα Χαριτίδου: "Οι Δήμαρχοι είναι συνεργάτες μας και όχι πολιτικοί αντίπαλοι"!


Το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, Δήμητρα Χαριτίδου μας έστειλε επιστολή με την οποία κάνει  συσχετισμό της  φετινής διοργάνωσης μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Αριστοτέλους, σε σχέση με τις προηγούμενες χρόνιες και  εκφράζει την διαφωνία της σχετικά με τις δηλώσεις του Κώστα Χαριτωνίδη για την σύγκριση του νυν με τον πρώην Δήμαρχο Θεσ/νίκης!
"Φίλες και φίλοι του volley, σε συνέχεια της ανοικτής επιστολής- παραίτησης μου με την οποία δήλωσα την δυσαρέσκεια μου και την αποχώρηση μου από το Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ, επανέρχομαι για να επισημάνω τα διαρκή ατοπήματα στα οποία συνεχίζει να πέφτει η Ομοσπονδία, απομειώνοντας την εικόνα της και την θέση του Αθλήματος.
Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις 12-6-2024 πριν την έναρξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος beachvolley στο δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης (έχει αναρτηθεί video από την Ε.Ο.ΠΕ) παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων και δημοσιογράφων, θα ακούσετε τον αντιπρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ και της Ε.ΠΕ.Σ.Θ κ. Χαριτωνίδη να επαίρεται ότι ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο της Ε.ΠΕ.Σ.Θ και μέλος της Ε.Ο.ΠΕ  κ.Δατσέρη ( χωρίς προφανώς την δική μου συμμετοχή , ως υπεύθυνη του beachvolley ειδικά στην Θεσσαλονίκη όπου πρωτοστάτησα στην αναβίωση αυτής της διοργάνωσης και συμμετέχω κάθε χρόνο αναβαθμίζοντας την ) ότι επισκέφτηκαν πριν περίπου 5 μήνες τον Δήμαρχο για να διευθετήσουν την διοργάνωση στην πλατεία Αριστοτέλους.
Για να κρύψουν την αδυναμία τους ως προς την μη επιτυχή συμφωνία με τον Δήμο (λιγότερη οικονομική συμμετοχή του Δήμου) και στον προσεταιρισμό χορηγών και χορηγιών ώστε να καλυφθεί πλήρως η διοργάνωση, καταφέρθηκε με εντελώς άκομψο και ανάρμοστο τρόπο στην προηγούμενη Διοίκηση την οποία κατηγόρησε ότι : τα οικονομικά που άφησε «δεν ήταν καλά και όντως έτσι ήταν» όπως με χαρακτηριστική αφέλεια είπε.
Μια χρονιά  που θα μπορούσε η διοργάνωση να εκτοξευτεί και πάλι όπως πέρυσι πέρα από τα στενά όρια της Ελλάδας μιας και φέτος η Θεσσαλονίκη είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ( με ότι συνεπάγεται αυτό)
Η Ε.Ο.ΠΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ 11 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
Θα πρέπει να σημειώσω στους δύο κυρίους ότι ο εκάστοτε Δήμαρχος της πόλης, οι αιρετοί, οι παράγοντες και η περιφέρεια είναι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ και ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ!
Η υποβάθμιση της φετινής διοργάνωσης έχει ονοματεπώνυμα κ. Χαριτωνίδη και κ. Δατσέρη που αναλάβατε την φετινή διοργάνωση ( με εντολή του κ. Καραμπέτσου) και την πήγατε μετά από 4 επιτυχημένες και αναβαθμισμένες διοργανώσεις πιο πίσω και από το 2018.
Καταργώντας το δεύτερο γήπεδο που ήταν η μεγαλύτερη καινοτομία γενικά σε όλο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και «εξορίζοντας» περίπου 25 ομάδες δηλ. 50 αθλητές της προκριματικής φάσης εκτός πλατείας, αφαιρώντας το δικαίωμα στους αθλητές μας να γευτούν την μαγεία της πλατείας παρουσία των φιλάθλων μικρών- μεγάλων.
Έτσι φέτος θα έχουμε λιγότερους αγώνες , λιγότερο θέαμα και μια χαμένη χρονιά να καθιερωθούμε ως μεγάλη διοργάνωση Ευρωπαϊκά.
Με αυτές τις πρακτικές η Ομοσπονδία κατάφερε να μειώσει και το σύνολο των master διοργανώσεων από 4 σε 3 ενώ στόχος ήταν η αύξηση αυτών.
 Κύριοι με αυτήν την  συμπεριφορά και την χαμηλού επιπέδου εικόνα που παρουσιάζετε, κλείνετε πίσω σας όλες τις πόρτες και οδηγείτε το άθλημα μας στην απόλυτη απαξίωση, άρα καταστροφή"!
Δήμητρα Χαριτίδου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου