Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-06-22

Το τουρνουά Παγκορασίδων του Πολυκράτης Σάμου 20-21/6, παρακολούθησε ο Τάσος Πασπάλας!


Το τουρνουά Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο  Πολυκράτης Σάμου , στο κλειστό γυμναστήριο του Πυθαγορείου και συμμετείχαν οι πρωταθλήτριες, Λέσβου - ΓΑΣ Λέσβου, Ρόδου - Τελχινίς και Χίου - Γ.Σ. Νηρέας, 20-21 Ιουνίου παρακολούθησε ο Τάσος Πασπάλας!
Για την διήμερη παραμονή του στη Σάμο,  αναφέρει τις εντυπώσεις του στο www.volleypsila.gr

"Έζησα ένα ξεχωριστό 3ήμερο στο όμορφο νησί της Σάμου, προσκεκλημένος από τους διοργανωτές του Τουρνουά της Ζ' Περιφέρειας, να συζητήσουμε, να ακούσω τα προβλήματά τους και να ζήσω μια άψογη αθλητική γιορτή (Τουρνουά παγκορασίδων Κ16) στο κλείσιμο της Αθλητικής Σεζόν.

Άνθρωποι δοτικοί, φιλόξενοι, γεμάτοι όρεξη για αθλητική δράση και για δραστηριότητες, ζητάνε κάπου να ακουμπήσουν, κάποιος να τους ακούσει, να αντιληφθεί το μεγαλείο και την σπουδαιότητα του έργου τους σε αυτές τις ακριτικές φωτεινές γωνιές της πανέμορφης χώρας μας. Δεν ζητάνε χάρες, είναι άνθρωποι σπουδαίοι περήφανοι, αντιδρούν με πικρία και μόνο όταν τους βάζουμε στο περιθώριο, όταν τους αδικούμε κατάφορα και τους αποκλείουμε από τα πρωταθλήματα άνευ λόγου αιτίας και εξηγήσεων ενώ εκείνοι ματώνουν οικονομικά για να συμμετέχουν με ίσους όρους και όχι με χάρες και ρουσφέτια στα ίδια πρωταθλήματα που άλλοι συμμετέχουν με το 50% των εξόδων (είμαστε όλοι με τον _ Α.Σ. Κέρκη Σάμου).
Φεύγω από το νησί πλουσιότερος, γεμάτος εμπειρίες και καλούς φίλους, έχω δώσει υπόσχεση πως θα επιστρέψω σύντομα με περισσότερες δυνάμεις στα χέρια μου, ώστε να ανατρέψουμε την κακή εικόνα και τον αποκλεισμό και την πικρία που έχουμε δημιουργήσει στις καρδιές τους.
Η ακριτική χώρα είναι πρώτη μας προτεραιότητα!"
Lovely Islands,
Soon be back!
Υ. Γ. Συνεχίστε να βλέπετε τον αθλητισμό σαν γιορτή, ωσότου εμείς θεραπευτούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads