Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-06-23

Μαρκόπουλο και Φοίβος Μελισσίων στον τελικό Κ16 κοριτσιών της ΕΣΠΑΑΑ!


Με καθαρό σκορ κρίθηκαν οι δύο ημιτελικοί του Final 4 των Κοριτσιών Κ16. Μαρκόπουλο και Φοίβος Μελισσίων ήταν οι ομάδες που επικράτησαν και που θα δώσουν ραντεβού στοχεύοντας στην κατάκτηση του τροπαίου.
Το πρόγραμμα του Final 4 άνοιξε με το παιχνίδι του Μαρκόπουλου κόντρα στους Νέους Βύρωνος. Η ομάδα της Έλενας Κανελλοπούλου ήταν απόλυτα συνεπής από το ξεκίνημα του παιχνιδιού καθώς το Μαρκόπουλο μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι κερδίζοντας το πρώτο σετ με σχετική άνεση και σκορ 25-16. Οι Νέοι Βύρωνος δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το δεύτερο σετ να κριθεί με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά αφού με 25-10 η ομάδα από τα Μεσόγεια έκανε το 2-0. Το τρίτο σετ ήταν το πιο ανταγωνιστικό από όλα. Ακόμα και έτσι, όμως, το Μαρκόπουλο είχε τον πρώτο λόγο και με 25-19 ολοκλήρωσε ιδανικά τον αγώνα, πήρε τη νίκη με 3-0 και μαζί την πρόκριση για τον τελικό.
Ο δεύτερος ημιτελικός αποδείχθηκε πιο ανταγωνιστικός. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Φοίβο Μελισσίων σε ένα παιχνίδι όπου φάνηκε από νωρίς ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές. Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο σετ με 25-20 ωστόσο το επόμενο σετ ήταν θέμα λεπτομερειών. Ο Φοίβος Μελισσίων είχε μεγαλύτερη υπομονή και καλύτερες επιλογές στα κρίσιμα σημεία φτάνοντας στο 28-26. Η ομάδα της Μαρίας Μπακρατσά είδε την ομάδα της να ανεβάζει ρυθμό και έτσι ο Φοίβος Μελισσίων με 25-15 πήρε το προβάδισμα στα σετ. Το τέταρτο σετ ήταν επίσης ντέρμπι και κρίθηκε με την ελάχιστη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός διόρθωσε τις αδυναμίες του σε σχέση με το προηγούμενο σετ ωστόσο τα κορίτσια του Φοίβου με 27-25 πήραν το σετ και με 3-1 εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό.
Το απόγευμα της Κυριακής το Μαρκόπουλο και ο Φοίβος Μελισσίων θα κοντραριστούν για το χρυσό μετάλλιο ενώ λίγο νωρίτερα Παναθηναϊκός και Νέοι Βύρωνα θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ16 των Κοριτσιών.


Ημιτελικοί
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Νέοι Βύρωνος    3-0
(25-16,25-10,25-19)
ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος" - Παναθηναϊκός ΑΟ    3-1
(20-25,28-26,25-15,27-25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads