Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-26

Αστέριος Πατσιαούρας : Εμπιστοσύνη και στήριξη στο Πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γεώργιο Καραμπέτσο.


Λίγο καιρό πριν παραιτηθεί από την διοίκηση της ΕΣΠΕΚΕΛ και ασχοληθεί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (σύμφωνα με πληροφορίες)  και έξι μήνες μετά τις πλημμύρες στην Θεσσαλία, ο Αστέριος Πατσιαούρας θυμήθηκε να εκφράσει, όπως και οι πρόεδροι της ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΠ, την εμπιστοσύνη και την στήριξη προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και ότι θα είναι στο πλευρό του όπου και να τον χρειαστεί!
Επίσης διαβάσαμε  ΕΔΩ:

«Φυσικά ευχαριστούμε την διοίκηση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ομοσπονδίας και τον πρόεδρο κ. Καραμπέτσο ο οποίος είναι πάντοτε στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στην Ένωση μας.
Τον ευχαριστώ βέβαια ιδιαιτέρως για την στήριξη προς τα σωματεία της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφές.

Η ανακοίνωση της υποψήφιότητάς του για τις εκλογές της ΕΟΠΕ είναι ένα θετικό νέο για το ελληνικό βόλεϊ.

Από την αρχή της θητείας του έχει επωμιστεί ένα μεγάλο βάρος, κυρίως οικονομικό και με άλλη μία θητεία θα έχει το περιθώριο να υλοποιήσει όλα όσα θέλει για το καλό του αθλήματός μας.

Και όλα αυτά εν μέσω πανδημίας και πολλών φυσικών καταστροφών που έχουν πλήξει τη χώρα μας, τον αθλητισμό και κατ' επέκταση το ελληνικό βόλεϊ».



1 σχόλιο:

  1. Τουλάχιστον εσύ να γίνεις υποχείριο του προέδρου δεν το περίμενα!!Αλλά μάλλον το έχει εκεί η περιοχή αφού έχετε και τον παντογνώστη της Ελληνικής διαιτησίας που ανάθεμα αν ξέρει να ανοίξει τον υπολογιστή του!Ο κατήφορος συνεχίζεται με την τρελή τριπλέτα Κα.Κα.Χα.οι υπόλοιποι yes men σε όλα αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads