Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-03-26

Ο… “μυστήριος” γράφει για τον αυριανό τελικό (27/3) της Β΄ Εθνικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.


Έφτασε η ώρα λοιπόν για τους μεγάλους τελικούς του φετινού μαραθωνίου της Β εθνικής γυναικών! Και λέμε τελικούς, γιατί μιλάμε σίγουρα για δύο παιχνίδια και ίσως και τρίτο!

Ηρακλής και Πειραματικό κοντράρονται για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου στο τέλος του Απρίλη με φόντο την Α2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Ηρακλής ξεκίνησε σαν το μεγάλο φαβορί εξ αρχής για τον τίτλο και την άνοδο και ο στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Το Πειραματικό για 3η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στους τελικούς του πρωταθλήματος και σίγουρα θέλει να “ξορκίσει” το κακό και να κερδίσει τον τίτλο.

Τετάρτη 27/3/24 στις 9μμ στο Κατσάνειο (κεκλεισμένων λόγω τιμωρίας) θα ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας της σειράς, ανάμεσα στον πρώτο της κανονικής διάρκειας Ηρακλή με το δεύτερο της κανονικής διάρκειας Πειραματικό. Μεταξύ τους είναι 1-1 στις νίκες, άλλωστε και η μόνη ήττα του Ηρακλή φέτος είναι αυτή από το Πειραματικό, με στόχο τις 2 ακόμα νίκες που θα κρίνουν τον τίτλο.

Σε τέτοια ματς είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις κάποια πρόβλεψη μιας και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά είτε σε σκορ είτε σε σετ. Βάση συνολικής εικόνας δεύτερου γύρου και έλλειψης φιλάθλων θα ήθελα να δώσω ένα πλεονέκτημα στο Πειραματικό, αφού δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και ίσως και πιο ώριμο από πέρυσι, η φανέλα όμως του Ηρακλή τον “υποχρεώνει” να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί την νίκη σε κάθε παιχνίδι σε συνδυασμό με την προσωπικότητα κάποιων παικτριών. Έτσι αν και σαν πρώτη εκτίμηση θα έδινα νίκη στον φιλοξενούμενο θα πάω με 5 σετ και νίκη στην ομάδα του Ηρακλή με ακόμα πιο απρόβλεπτη συνέχεια.

Η πρόβλεψη μου για τον τελικό:  Ηρακλής - Πειραματικό    3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads