Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-02-27

Πανερυθραϊκός και Παναθηναϊκός στον τελικό Αγοριών Κ18 της ΕΣΠΑΑΑ!


Παναθηναϊκός και Πανερυθραϊκός είναι το ζευγάρι του τελικού για το πρωτάθλημα αγοριών Κ18 μετά από δύο πολύ ωραίους ημιτελικούς στο Κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος.

Στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό ο Πανερυθραϊκός αντιμετώπισε τους Νέους Βύρωνος. Η ομάδα το Γιώργου Ουτζή, που στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος είχε πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό 10 στα 10, αντιμετώπισε την ομάδα που τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Παρόλα αυτά οι ισορροπίες ήταν λεπτές στον ημιτελικό των δύο ομάδων. Ο Πανερυθραϊκός ήταν ανώτερος στο πρώτο σετ και πήρε το προβάδισμα με 25-19 αλλά αυτό δεν ήταν ικανό ώστε να αποσυντονίσει την αντίπαλη ομάδα. Οι Νέοι Βύρωνος βελτιώθηκαν αρκετά στο επόμενο σετ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το 20-25 που έφερε τον ημιτελικό σε ισοπαλία.

Το τρίτο σετ αποδείχθηκε υπόθεση λεπτομερειών αφού οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Πανερυθραϊκός ήταν η ομάδα που χαμογέλασε αφού με 30-28 και μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να πάρει το σετ και να προηγηθεί με 2-1. Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και ακόμα καλύτερες επιλογές η ομάδα του Πανερυθραϊκού κατέκτησε και το τέταρτο σετ με 25-20 και πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό οδηγώντας τους Νέους Βύρωνος στο παιχνίδι του χάλκινου μεταλλίου μετά από μια μεγάλη προσπάθεια.

Στον άλλο ημιτελικό η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον «οικοδεσπότη» Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες λύσεις επιθετικά και έβαλε πίεση στην πλευρά της ΑΕΚ από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Αυτό έφερε το 18-25 υπέρ του Παναθηναϊκού και έδωσε μεγάλη ώθηση στους πράσινους. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε καλύτερα τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού στο δεύτερο σετ και παράλληλα προσπάθησε να βάλει στο παιχνίδι της μεγαλύτερη ποικιλία. Ο Παναθηναϊκός, όμως, ανταπεξήλθε και με 21-25 κατέκτησε και το δεύτερο σετ παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ έδειξε να μην έχει την ίδια φρεσκάδα την ώρα που ο Παναθηναϊκός γινόταν όλο και καλύτερος. Οι πράσινοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο αλλά και τον ενθουσιασμό κάτι που έφερε το 14-25. Έτσι, με νίκη 3-0 ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

 

Ημιτελικοί

Πανερυθραϊκός ΑΣ - ΑΟ Νέοι Βύρωνος 3-1

(25-19,20-25,30-28,25-20)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ               0-3

(18-25,21-25,14-25)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads