Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-12-14

Ο Κάλχας σχολιάζει και προβλέπει για την Β΄ Εθνική Ανδρών της ΕΠΕΣΘ!


Την προηγούμενη εβδομάδα πέσαμε μέσα σε όλα τα αποτελέσματα ακόμη και στα σετ με ίσως μικρή εξαίρεση το Xαλκιδικιώτικο ντέρμπι όπου ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ το πήρε με 3-1 αν και πήγαινε για 3-2 στο τέλος.  Ο Βότσης νίκησε άνετα την ΜΕΝΤ, ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ έδειξε ότι είναι ανώτερος και κέρδισε με σχετική άνεση την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ενώ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ επιβεβαίωσε την υπεροχή απέναντι στο ΔΕΛΤΑ. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας που έχουν 2 ματς μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων αυτή την στιγμή. 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Ο Πολύγυρος έχει χάσει μέχρι τώρα μόνο από τον ADMIRAL και έχει κερδίσει δύσκολα μέσα στην ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ και στα ΔΙΑΒΑΤΑ. Το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι τετράδα ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ. Αυτή την εβδομάδα παίζει με τον αήττητο ΦΟΙΝΙΚΑ στην έδρα του. Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με πολλές λύσεις και μεγάλη υπεροχή στις άκρες (4 και διαγώνιος) όπου είναι και οι θέσεις που έχει τους δύο καλύτερους τους παίκτες ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ. Νομίζω ότι ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ για να αντέξει θα πρέπει να κάνει πολύ καλή υποδοχή ώστε οι δύο καλοί επιθετικοί που έχει να παίζουν με ιδανικές συνθήκες στην επίθεση, αλλιώς δεν θα έχει τύχη. Ο Φοίνικας θα πρέπει να μπλοκάρει ΩΡΟΛΟΓΑ και ΒΕΛΟ και να παίξει καλά σε μπλοκ και άμυνα. Κατά την γνώμη μου το ματς θα πάει 3-0 ή 3-1 υπέρ του ΦΟΙΝΙΚΑ.

 ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΤΣΗΣ: Ο ΙΩΝΙΚΟΣ προέρχεται από ρεπό ξεκούρασης και οι παίκτες θα γέμισαν τις μπαταρίες τους. Ο ΒΟΤΣΗΣ κέρδισε την ΜΕΝΤ πολύ εύκολα και ανέκτησε λίγο αυτοπεποίθηση μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ εξαρτάται πολύ από την ποιότητα της υποδοχής καθώς οι δύο ακραίοι του είναι καλοί επιθετικοί ειδικά στην γρήγορη μπάλα. Βοηθάει πολύ ο λίμπερο στην ομάδα και ο διαγώνιος με τον πασαδόρο έχουν χημεία μεταξύ τους καθώς παίζουν χρόνια μαζί. Στο κέντρο τα έχουμε πει έχουν εμπειρους και νεαρούς παίκτες. Από την άλλη ο ΒΟΤΣΗΣ στηρίζεται στην εμπειρία και στο άμυνα-υποδοχή. Έχουν δύο πασαδόρους καλούς (ο ένας πιο αθλητικός ο άλλος πιο έμπειρος), στο κέντρο δύο κεντρικούς με διαφορετικό στυλ (ένας γρήγορος κοντός ο άλλος βαρύς ψηλός) και στην άκρη έχει πολύ διαφορετικό κόσμο ανάλογα ποιος θα παίξει ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΑΔΑΜΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ κτλ. Οι δύο τελευταίοι δεν παίζουν στα τελευταία παιχνίδια. Αν ο ΒΟΤΣΗΣ κρατηθεί σε υποδοχή – άμυνα και αντέξει από κούραση θα έχει τύχη στο παιχνίδι γιατί θα μεταφέρει το άγχος και τα λάθη στην μεριά του ΙΩΝΙΚΟΥ που είναι η πιο καλή ομάδα. Προβλέπω νίκη ΙΩΝΙΚΟΥ 3-1.

ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ από την μεγάλη νίκη επί του ΒΟΤΣΗ και μετά έχουν κάνει δύο ήττες που τους απομάκρυναν από την τετράδα. Θα κερδίσουν τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ θεωρώ που δεν μπορεί να κοντράρει ειδικά εκτός έδρας στα ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Αν τα  ΜΟΥΔΑΝΙΑ είναι απρόσεκτα μπορεί να χάσουν κάνα σετ. Προβλέπω 3-1.

ΜΕΝΤ – ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: Αντιμέτωποι head coach και assistant coach του περσινού ΑΡΗ (ΓΚΟΛΙΤΣΗΣ VS ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ). Η ΜΕΝΤ είναι η μεγάλη αγάπη του Σπύρου Γκολίτση με την οποία έφτασε μέχρι την Α1 για πρώτη φορά στην καριέρα του ενώ παραμένει και κόουτς στην γυναικεία ομάδα. Βέβαια νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει την πρώην ομάδα του με 3-0. Η ΜΕΝΤ είναι πολύ αδύναμη και έχει διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, δεν νομίζω ότι θα κοντράρει την αρμάδα του Σ. Γκολίτση που προελαύνει και στην Α2 με την Φλώρινα. Γενικά πιστεύω ότι η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ είναι καλύτερη ομάδα από την βαθμολογική θέση που έχει και θα το αποδείξει στον δεύτερο γύρο. Προβλέπω 0-3. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads