Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-11-14

Σήμερα το liberovolley αποτελέσματα ..δεν έχει!

Απόγευμα  Σαββάτου!  Τέτοια ώρα ο Κώστας Πάντσιος μάζευε γρήγορα - γρήγορα τα αποτελέσματα όλων των Εθνικών  Κατηγοριών για την άμεση  ενημέρωση του κόσμου του Βόλεϊ!  Για τον λόγο αυτό πολλές φορές, ενώ ήθελε να παρακολουθήσει  ενδιαφέροντα παιχνίδια, δεν το έκανε, διότι έπρεπε να ανεβάσει τα αποτελέσματα! "Η είδηση  πρέπει να ανεβαίνει γρήγορα" έλεγε, ενώ όταν είχε δουλειά και δεν προλάβαινε να ενημερώσει  το blog,  μου έλεγε  χαριτολογώντας " να προσέχεις το μαγαζί"!

Φυσικά το liberovolley, μόνο μαγαζί δεν ήταν γιαυτόν! Ήταν αυτό που τον γέμιζε, ήταν  το πάθος για την άμεση ενημέρωση, αφού ήταν καταξιωμένος δημοσιογράφος για πάνω από τριάντα χρόνια σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, της Θεσ/νίκης και των Αθηνών!

Στο γράψιμο  δεν πιανόταν! Μπορεί στις συναντήσεις να ήταν λιγομίλητος, αλλά όταν ξεκινούσε να γράφει ένα κείμενο, δεν το ξαναδιάβαζε ακόμη και αν έκανε ορθογραφικά λάθη! 

Δεν στεκόταν απλά στο αποτέλεσμα, αλλά στα παραλειπόμενα του αγώνα, γιατί όπως έλεγε "το δελτίο τύπου δεν πουλάει, όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω"! Για το λόγο αυτό το liberovolley είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, ακόμη και από αυτούς που το κατηγορούσαν σαν κουτσομπολίστικο!

Στο κυνήγι της είδησης, ορισμένες φορές αν και είχε δίκιο, υπερέβαλε,  με αποτέλεσμα, να κάνει εχθρούς, αλλά δεν τον ενδιέφερε, γιατί ως βλάχος που ήταν έλεγε συχνά, ¨αυτή η στάνη τέτοιο γάλα βγάζει, όποιος θέλει να μην μας διαβάζει"! 

Δεν ήταν διαπλεκόμενος  και ούτε έκανε συμφωνίες κάτω απ το τραπέζι! Αυτό που είχε στο μυαλό του το έγραφε και δεν έκανε συμβιβασμούς! Εξ άλλου δεν είχε να χάσει και κάτι, διότι το liberovolley δεν είχε ούτε χορηγούς ούτε διαφημίσεις!

Τιμούσε τη φιλία και φρόντιζε τα φιλαράκια του, αφού από τη ψησταριά της πυλωτής του πέρασε σχεδόν το μισό Βόλεϊ της Θεσ/νίκης! 

Ο χαμός  του είναι σίγουρα μια μεγάλη απώλεια για το Βόλεϊ, καθώς εκτός της άμεσης ενημέρωσης θα λείψουν τα παραλειπόμενα, τα στραβά και ανάποδα που αναδείκνυε, καθώς  και οι εξειδικευμένες προτάσεις που κατέθετε! 

Η σύζυγος του Λία με παρακάλεσε να φροντίσουμε  να υπάρχει   το liberovolley, προς την μνήμη του, αλλά και γιατί θα το ήθελε και ο Κώστας! 

Δεν γνωρίζω τι θα κάνουμε ακόμη, είναι νωρίς γιατί δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το σοκ της τόσο ξαφνικής απώλειάς του, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται το liberovolley να είναι το ίδιο χωρίς αυτόν!

Α ρε Πρόεδρε και  είχαμε κλείσει να πάμε για ψάρεμα την ερχόμενη  εβδομάδα! 

Καλό παράδεισο!  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει!

ΜΠΑΚΑΡ

Η φωτογραφία είναι λίγο  μετά τον θάνατό του, από την γωνία του σαλονιού του όπου έκανε τις αναρτήσεις, με τον "γίγα" τον αγαπημένο του σκύλο, περίλυπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads