Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-11-14

Το Βόλεϊ έγινε φτωχότερο!


Το απόγευμα της Κυριακής 14/11 πραγματοποιήθηκε, στο ιερό ναό του Αγίου Ελευθερίου η κηδεία του Κώστα Πάντσιου. Στην τελετή παρευρέθησαν συγγενείς φίλοι και πολλοί  άνθρωποι του Βόλεϊ, ένα άθλημα που από την πολύ αγάπη του, βλέποντας το πόσο ανύπαρκτη ήταν η προβολή του, μαζί με ένα  φίλος του, ο οποίος δεν ανήκε στο χώρο του Βόλεϊ, το 2009 αποφάσισαν να αλλάξουν τον τρόπο ενημέρωσης, σχετικά με τον χρόνο ανακοίνωσης  των αποτελεσμάτων, καθώς και ειδήσεις ή παραλειπόμενα που άλλοι  απέφευγαν να δημοσιοποιήσουν. 

Ήταν μια επανάσταση στην ενημέρωση, διότι ενώ πριν τα αποτελέσματα των αγώνων δημοσιεύονταν από τις εφημερίδες δυο ημέρες μετά, όπως και από το site της ΕΟΠΕ, διότι οι υπάλληλοι δεν  εργάζονταν τα Σαββατοκύριακα,  με την εμφάνιση όμως του liberovolley, όλοι είχαν άμεση πληροφόρηση καθώς φωτογραφίες και βίντεο από τους αγώνες. Φυσικά στη συνέχεια εμφανίστηκαν και άλλα ηλεκτρονικά μέσα στο χώρο, όπως και η βελτίωση του γραφείου τύπου της  ΕΟΠΕ!

Σίγουρα η μεγάλη επισκεψιμότητα του liberovolley δεν ήταν απ την γρήγορη ανάρτηση των αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως από τις προβλέψεις των αγώνων, τα παραλειπόμενα,  και τις απόψεις κυρίως του Κώστα Πάντσιου που με τον δικό του μοναδικό τρόπο, άλλες φόρες σκωπτικό και άλλες  χιουμοριστικό, αναδείκνυε προβλήματα που ήταν κρυμμένα κάτω απ το χαλί!

Με τον τρόπο αυτό έκανε φανατικούς αναγνώστες, αλλά και φανατικούς εχθρούς, αλλά  δεν τον ενδιέφερε, διότι μετά από πενήντα  σχεδόν χρόνια  στο χώρο του Βόλεϊ, ως διαιτητής και ως παράγοντας είχε και την εμπειρία και τις γνωριμίες ώστε να μπορεί να διασταυρώσει τις πληροφορίες που είχε!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την απώλειά του, το Βόλεϊ έγινε φτωχότερο!

Τιμώντας τη μνήμη του,το liberovolley, για λίγες ημέρες δεν θα έχει αναρτήσεις,  πιστεύω όμως ότι θα  επανέλθει σύντομα και πάλι δυναμικό!

Πένα όμως σαν του Κώστα Πάντσιου στο χώρο του Βόλεϊ, θαρραλέα, αντικειμενική και εμπεριστατωμένη, δύσκολα να υπάρξει!

Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του! 

ΜΠΑΚΑΡ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads