Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-08-31

Μέτρα ταφόπλακα! Θα ψάχνουμε τα παιδιά με κιάλια!

Διαβάσατε  σήμερα τα νέα μέτρα για την διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων;  

Αυτά τα μέτρα δεν είναι για να γίνουν, αλλά....... για να μην γίνουν!!!

Και διευκρινίζω το γιατί! 

Όταν αναφέρει στην πρώτη παράγραφο: "Αθλητές/αθλήτριες έως 11 ετών: δύο (2) self-test ανά εβδομάδα παρουσία του υπεύθυνου covid της ομάδας" εννοεί ότι παιδιά από το νηπιαγωγείο έως και την πέμπτη Δημοτικού θα κάνουν συνεχόμενα  self-test και Σάββατο και Κυριακή, γιατί αυτές τις ημέρες προπονούνται τα περισσότερα;   Πείτε μου ποιος γονιός θα επιτρέψει στο παιδί του να περνάει κάθε Σαββατοκύριακο αυτή την ταλαιπωρία - τιμωρία! Ούτε αυτός που  επέβαλε τα μέτρα!

Στην δεύτερη παράγραφο αναφέρει: 'Αθλητές/αθλήτριες 12 έως 15 ετών: ένα (1) rapid test την εβδομάδα και ένα (1) self-test την εβδομάδα παρουσία του υπεύθυνου covid της ομάδας" Δηλαδή παιδιά της έκτης Δημοτικού θα περνάνε εκτός του self-test και το μαρτύριο του rapid test!  Μόνο που θα βλέπουν εκείνη την μπατονέτα που είναι σαν βελόνα πλεξίματος, σιγά μην περνάνε κάθε βδομάδα αυτή την επώδυνη διαδικασία! Θα προτιμήσουν να παρατήσουν τον αθλητισμό!

Καλά όσο για την τρίτη που αναφέρει: "Αθλητές/αθλήτριες 16 ετών και άνω : δύο (2) rapid test την εβδομάδα" είναι σα να του λέει, ή κάντε εμβόλιο, ή σταματήστε τον αθλητισμό! Για το λόγο αυτό άλλωστε από τα μέτρα: "εξαιρούνται από την υποχρέωση ελέγχων οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση."

Για τους αγώνες δεν συζητάμε! Λες και θα πάνε υπερατλαντικό ταξείδι! "Αθλητές/αθλήτριες έως 15 ετών : PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών ή self test παρουσία του υπεύθυνου COVID19 της ομάδας την ημέρα του αγώνα.  Αθλητές/αθλήτριες 16 ετών και άνω : PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών ( δηλαδή μπορεί και τρία τεστ την εβδομάδα;)

Δεν λέω, συμφωνώ να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικες, αλλά παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού να κάνουν από δυο τεστ την εβδομάδα; Θα συνδυάζουν την ταλαιπωρία με τον αθλητισμό και θα αποφεύγουν να περνάνε και έξω απ τα γήπεδα!

Ούτως η άλλως γνωρίζαμε απ την αρχή της χρονιάς ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, να επανέλθουν στα γήπεδα τα περισσότερα παιδιά,  λόγω της σχεδόν  δίχρονης αποχής, από την   καθιστική ζωή που έχουν πλέον συνηθίσει!

Άραγε στα σχολεία που ανοίγουν σε λίγες ήμερες θα ισχύουν  τα ίδια μέτρα στις αντίστοιχες ηλικίες, ή θα φοβηθούν τις αντιδράσεις των γονέων και των μαθητών του Λυκείου;

Σε κάθε περίπτωση αυτές που θα πρέπει να αντιδράσουν και μάλιστα  άμεσα, είναι οι Ομοσπονδίες, γι αυτό και η ανακοίνωση των μέτρων αφήνει ένα παραθυράκι καταλήγοντας: " Για κάθε τροποποίηση των σχετικών προβλέψεων ελέγχων, θα ενημερωθείτε σχετικά."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads