Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-01-26

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΕΕΙ ..." εξετάσεις να κάνουν και PCR για τον προστάτη- Ψάξτε το " !!!

 

 Η μεγάλη παραφιλολογία των προηγούμενων ημερών για το αλισβερίσι και τις τράμπες πασαδόρων στη Volley League ανέδειξε για ακόμη μια φορά την γύμνια του Ελληνικού βόλεϊ όσο αναφορά την θέση του πασαδόρου…
 

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα λοιπόν…
 

Έχουμε 8 ομάδες στην πρώτη κατηγορία που οι 4 από αυτές έχουν επιλέξει αλλοδαπούς πασαδόρους για την θέση του βασικού. Στις υπόλοιπες 4 αγωνίζονται Έλληνες, που με εξαίρεση τον Δρογκάρη, (όπως μου είπε και κάποιος) χρειάζεται στις αιματολογικές εξετάσεις που κάνουν να κάνουν και PCR για τον προστάτη….
 

Αναλυτικά λοιπόν αναφέρω ότι ο Νικολάκης είναι 41, Ο Προύσαλης 41, ο Στοιβαχτής 41 και αν βάλουμε μέσα και τον Τερζή που είναι μεν ρεζέρβα αλλά είναι και αυτός 42 κάνουμε ένα καρέ πασαδόρων που ναι μεν αγωνιστικά μπορεί να στέκονται αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύουν την γύμνια του Ελληνικού βόλεϊ στην θέση αυτή!
 

Είναι πραγματικά κατάντια να ασχολούμαστε με μεταγραφές 41χρονων, χωρίς φυσικά να μειώνω την αξία των παικτών αυτών. Δηλαδή να αντικαταστήσουμε έναν βασικό 41χρονο με έναν άλλον βασικό 41χρονο, εκτός φυσικά και αν πήγαινε στο λιμάνι για ρεζέρβα του Στοιβαχτή!!!!
 

Ας υμνήσουμε λοιπόν αυτή την διετία 1979-1980 που ευτυχώς έβγαλε κάποια παιδιά και έχουμε την τελευταία 25ετία πασαδόρους που να στέκονται στο κακόμοιρό μας πρωτάθλημα….
 

Μετά από μια δεκαετία γεννήθηκε ο Δρογκάρης και Φιλιποφ (1990-1991) και κάποια παιδιά ακόμα μέσα στην δεκαετία του ’90 που πλαισιώνουν σαν αναπληρωματικοί τους βασικούς στο πρωτάθλημα (Κανελλόπουλος, Γαλιώτος, Ηλίας, Κομητούδης, Γραμμενούδης, Κασαμπαλής, Ρουσσόπουλος) και φυσικά κάπου εκεί είναι χαμένος και ο πολύ υποσχόμενος Οδυσσέας Αδάμ που τον ξέχασαν όλοι!!!
 

Σε χειρότερη φυσικά μοίρα είναι η θέση του Διαγώνιου που μόνο 3 στους 8 είναι Έλληνες μιας και οι δικαιολογίες είναι πολλές και προβλέψεις δυσοίωνες…
 

Ο Προφήτης λέει ότι σε 1-2 χρόνια η θέση της πάσας με την αποχώρηση του καρέ θα μείνει γυμνή…. Κανένας δεν επένδυσε ώστε να υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση και θα αναγκαστούμε να αυξήσουμε τους ξένους γιατί δεν μας βγαίνουν τα κουκιά.
 

Σκύψτε στις μικρές Εθνικές ομάδες, δείτε τι υλικό υπάρχει, προπονήστε, επενδύστε και τέλος εμπιστευτείτε τους μικρούς παραπάνω με ειδικά Cump, με αγώνες με συνεχή παρακολούθηση…..
 

Υπάρχουν διαμάντια που απλά περιμένουν να τα εξορύξεις, να τα λαξεύσεις και είμαι σίγουρος ότι θα λάμψουν…..
 

Υ.Σ.: Υπάρχει αξιόλογο υλικό στους γεννημένους το 2001-2002 με ύψη πασαδόρων που πολύ σπάνια εμφανίζονται. Ψάξτε το….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads