Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-12-28

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!!

 

 Εντός της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου θα ληφθεί η οριστική απόφαση από τα 14 σωματεία της Volley League γυναικών σχετικά με την τύχη του πρωταθλήματος 2020-21. Οι 14 δεν κατέληξαν σε οριστική απόφαση καθώς οι 14 εκπρόσωποι εμφανίζονται διχασμένοι σχετικά με την επανεκκίνηση ή τη ματαίωση του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται πως με την ΚΥΑ που ανακοινώθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα οι προπονήσεις των ομάδων θα επανεκκινήσουν την 1η Ιανουαρίου 2021.

Αρχικά στη σημερινή τηλεδιάσκεψη έλαβε μέρος και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος ο οποίος πρότεινε πως εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα να δημιουργηθεί μία τριμελής επιτροπή για να μελετήσει προτάσεις σχετικά με την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής και αυτό θα είναι σε συνάρτηση με τον τελικό αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν.

Στη συνέχεια ο Καραμπέτσος αποχώρησε και οι εκπρόσωποι των σωματείων συζήτησαν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την τύχη του πρωταθλήματος, ενώ έστω και με καθυστέρηση τέθηκε για πρώτη φορά το ζήτημα της διεκδίκησης διαφυγόντων κερδών και να ζητηθεί αποζημίωση από την κυβέρνηση.

Στην αρχή της τηλεδιάσκεψης η πλειοψηφία των σωματείων τοποθετήθηκε θετικά στη ματαίωση της σεζόν και στη διάλυση των ομάδων, ωστόσο Παναθηναϊκός, Μαρκόπουλο, Αμαζόνες και αργότερα Α.Ο.Θήρας και ΠΑΟΚ τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ουδέτερη στάση (θα επανεξετάσουν δηλαδή το θέμα) κράτησαν Ολυμπιακός, Α.Ο.Λαμίας, Ηλυσιακός, Αίας και Πορφύρας, ενώ οι ομάδες που επιθυμούν κατηγορηματικά την ακύρωση της σεζόν και την διάλυση των ομάδων είναι ο Πανναξιακός, η Θέτιδα Βούλας, η ΑΕΚ και ο Άρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads