Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-12-27

Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Δερμάτης

Η αποχώρηση της αρχηγού του Παναθηναϊκού, Σοφίας Κοσμά φαίνεται πως… δρομολόγεισαι εξελίξεις στο στρατόπεδο της αθηναϊκής ομάδας και αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν την πόρτα της εξόδου βλέπει και ο προπονητής, Γιώργος Δερμάτης.

Εξάλλου ήταν κοινό μυστικό ότι η φετινή ομάδα των ‘πρασίνων’ η οποία δημιουργήθηκε υπό την χρονική πίεση των λιγοστών λύσεων στην αγορά ως προς τις Ελληνίδες αθλήτριες, ‘χτίστηκε’ επάνω στην Σοφία Κοσμά με την τελευταία να έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον Έλληνα κόουτς.

Αυτά όλα μέτρησαν ως προς την αρχική επιλογή Δερμάτη και παρόλο που η διοίκηση ήταν ενοχλημένη από τα δυο αρνητικά αποτελέσματα με Άρη και Θήρα έδωσε πίστωση χρόνου στην καινούργια ομάδα.

Το lockdown έβαλε τα των αγωνιστικών στην άκρη, αλλά η απόφαση της Κοσμά να αποχωρήσει λόγω της αβεβαιότητας και της μη επανέναρξης του πρωταθλήματος φαίνεται πως συμπαρασύρει και άλλους στο “πράσινο” στρατόπεδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν του Δερμάτη, παρελθόν αποτελεί και ο βοηθός Μαρίνος Κοσμάς ενώ απομένουν τυπικά οι ανακοινώσεις.

Όλα τα παραπάνω βέβαια θα έχουν ουσία ανάλογα με το τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, καθώς αυτή την ώρα οι ομάδες είναι διχασμένες ως προς το αν πρέπει να συνεχιστεί ή όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads